Çözüldü MySQL Inventory Bridge yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djtvyutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djtvyutube

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
djtvyutube

Discord:

djtvyutube

ben bunge cord sunucuma MySQL Inventory Bridge eklentisi kurmak istiyorum ama bir gıram birşey anlamadım nasıl yapıcağıma dair detaylı bir şekilde yardım edermisiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba,

Bu eklentiyi kullanabilmek için bir veri tabanına ihtiyacınız var. Bunun için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'i kullanabiliriz. Programı indirin ve kurulumu yapın.

Programın kurulu olduğu dosya dizinine gidin ve bu .exe uzantılı dosyayı çalıştırın;
1708712616816.png

Açılan pencereden Apache ve MySQL modüllerini başlatın. Bu modüller yüklü değilse görselde belirtilen kutucuklara tıklayın ve yükleyin;
1708712784670.png

Ardından bir tarayıcı üzerinden localhost/phpmyadmin adresine gidin;
1708712882954.png

Açılan sayfadan görselde belirtildiği gibi Yeni butonuna tıklayın;
1708713004452.png

Buradan veri tabanınıza bir isim verin ve oluştur butonuna tıklayın;
1708713089660.png

Veri tabanı oluşturma işleminden sonra bir de tablo oluşturmalıyız, tablonuza bir isim verin ve oluştur butonuna tıklayın;
1708713276033.png

Veri tabanı ile işimiz bitti. Şimdi kullandığınız eklentinin bulunduğu bütün sunucuların eklenti dizinine gidin ve config.yml dosyasını şu şekilde düzenleyin;
1708713586673.png

Dosyada yer alan kullanıcı bilgileri şimdilik kalsın, ondan önce ayarları yapın ve çalışıyor mu deneyin.

Merhaba,

Bu eklentiyi kullanabilmek için bir veri tabanına ihtiyacınız var. Bunun için
'i kullanabiliriz. Programı indirin ve kurulumu yapın.

Programın kurulu olduğu dosya dizinine gidin ve bu .exe uzantılı dosyayı çalıştırın;
Ekli dosyayı görüntüle 236192

Açılan pencereden Apache ve MySQL modüllerini başlatın. Bu modüller yüklü değilse görselde belirtilen kutucuklara tıklayın ve yükleyin;
Ekli dosyayı görüntüle 236193

Ardından bir tarayıcı üzerinden localhost/phpmyadmin adresine gidin;
Ekli dosyayı görüntüle 236194

Açılan sayfadan görselde belirtildiği gibi Yeni butonuna tıklayın;
Ekli dosyayı görüntüle 236196

Buradan veri tabanınıza bir isim verin ve oluştur butonuna tıklayın;
Ekli dosyayı görüntüle 236198

Veri tabanı oluşturma işleminden sonra bir de tablo oluşturmalıyız, tablonuza bir isim verin ve oluştur butonuna tıklayın;
Ekli dosyayı görüntüle 236206

Veri tabanı ile işimiz bitti. Şimdi kullandığınız eklentinin bulunduğu bütün sunucuların eklenti dizinine gidin ve config.yml dosyasını şu şekilde düzenleyin;
Ekli dosyayı görüntüle 236208

Dosyada yer alan kullanıcı bilgileri şimdilik kalsın, ondan önce ayarları yapın ve çalışıyor mu deneyin.
çok sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl