Çözüldü MYSQL Bağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.HATUN

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Arkadaşlar merhaba sizden mysql konusunda bana yardım etmenizi istiyorum sunucum bungeecord bu arada rica ediyorum lütfen cevaplarmısınız. İşte sorunlarım şunlar

1. WebSitede kurduğum mysql'ı authmeye bağladım fakat pluginlere bağlıyabilirmiyim yada 1 tane dahamı mysql kurmak zorundayım

Bildiğim kadarıyla authme plugininde tablo ismini ayarlayabiliyorduk, çakışmıyorsa yeni bir tane oluşturmanıza gerek yok

Bildiğim kadarıyla authme plugininde tablo ismini ayarlayabiliyorduk, çakışmıyorsa yeni bir tane oluşturmanıza gerek yok

Web siteye kurdum mysql sadece makineye kurmadım web sitedeki mysql'ı örnek olarak PixelVip' e. Bağladım hata verdi. Hata verdiğine göre makineye demi kurucam mysql söylermisiniz lütfen.

Farklı bir mysql kurmayı deneyin, ayrıca config dosyasından host password gibi ayarlamaları yapın

Farklı bir mysql kurmayı deneyin, ayrıca config dosyasından host password gibi ayarlamaları yapın

Siteden bir tane dahamı kurucam yoksa programla makineye mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edecek kimse yokmu

Son düzenleme:
Pluginin config dosyasından mysql bilgilerini ayarladığınızda olmuyorsa, sadece o plugine özel bir mysql oluşturup tekrar deneyin. MySQL'i nereye kuracağınızın pek önemi yok

Pluginin config dosyasından mysql bilgilerini ayarladığınızda olmuyorsa, sadece o plugine özel bir mysql oluşturup tekrar deneyin. MySQL'i nereye kuracağınızın pek önemi yok

PixelVİp de böyle oldu

[19:16:33] [Server thread/INFO]: [PixelVip] Enabling PixelVip v3.0.0
[19:16:33] [Server thread/INFO]: [PixelVip] Init config module...[m
[19:16:33] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling PixelVip v3.0.0 (Is it up to date?)
java.lang.NullPointerException
at br.net.fabiozumbi12.pixelvip.bukkit.db.PVDataMysql.<init>(PVDataMysql.java:48) ~[?:?]
at br.net.fabiozumbi12.pixelvip.bukkit.config.PVConfig.reloadVips(PVConfig.java:355) ~[?:?]
at br.net.fabiozumbi12.pixelvip.bukkit.config.PVConfig.<init>(PVConfig.java:265) ~[?:?]
at br.net.fabiozumbi12.pixelvip.bukkit.PixelVip.onEnable(PixelVip.java:119) ~[?:?]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:321) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:340) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:405) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:357) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:317) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.s(MinecraftServer.java:414) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.k(MinecraftServer.java:378) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:333) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:263) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:525) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]

Selam, tek bir veritabanı üzerinden çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Sadece tablo oluşturmalısınız ek eklenti için.

Selam, tek bir veritabanı üzerinden çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Sadece tablo oluşturmalısınız ek eklenti için.

Tabloyu nasıl oluşturucağız yardım edermisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl