TheLudoBile#3485
MEGA mı?ne anlama geldiğini bildiğimiz sürece kısaltma anlamını bilmemek bir sunucunun mvip kelimesini kullanmamasını gerektirmez ve aklıma mega geldi *.*
TheLudoBile#3485
megayı bizim genelde nerelerde kullandığımızı düşününce gayet mantıklı geliyor, galba çok büyükdüMEGA mı?
Aslında yanlış olan birşeyi düzeltmeye çalışıyorsunuz. MVIP değil MVP yani Most Valuable Player .VIP VIP+ MVIP MVIP+
-----------------------------
vip vip-plus megavip megavip-plus
mudlusamoi#5646
Aslında yanlış olan birşeyi düzeltmeye çalışıyorsunuz. MVIP değil MVP yani Most Valuable Player .
Bak bilmiyordum bunu çok ilginç :DAslında MVIP değil MVP olarak geçmektedir.
MVP açılımı ise Most Valuable Player (En Değerli Oyuncu)
Örnek:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kaynak:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İŞTE ARADIĞIM CEVAP BU TÜRKİYEDE DOĞRUSUNU BİLEN 1 KİŞİ DAHA ÇIKMASINA SEVİNDİM.Aslında MVIP değil MVP olarak geçmektedir.
Örnek:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kaynak:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TheLudoBile#3485
*AyberkBLT*@#5647
Aydınlandım.Aslında MVIP değil MVP olarak geçmektedir.
dididididt.dididi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!