Bulundu mute sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
51
Minecraft
Minecraft

Discord:

yıldırım#1337

sonoyuncu sunucusundaki aynı sistem gibi belirtilen kelimeleri yazan kullanıcıları /report küfür (isim) tarzında bir skript veyahut eklenti arıyorum. örnek: adam "an*nı" yazdı ve bu kelime yasaklı kelimeler içerisinde olduğu için bir diğer oyuncu /report küfür (isim) yazarak otomatik küfürden susturmasını veya başka bir sebepten ise farklı sebepten farklı süreyle susturmasını istiyorum.

Böyle bir sistem kullanmıştım ancak otomatik muteleme sorun çıkartabiliyor örneğin "anan" kelimesi yasaklı kelimeler listesinde olunca "sanane" yazıldığında içinde yasaklı kelime olduğu için muteleyebiliyor. anan kelimesini çıkartabiliriz diyebilirsin ancak bu sadece bir örnek bunun gibi birçok kelime mevcut. En sonunda manuel mutelemeyi tercih ettim.

Şu anda kullandığım eklentiler ise;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Veritabanı tuttuğu için kullanıyorum, ihtiyacın yok ise essentials mute sistemini kullanabilirsin.)

deneyeceğim, teşekkürler

essentials varsa mute içinde hazır bulunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl