Enes?#3565
oyuncular mute yiyince chate mesaj yazabiliyolar
nasıl yazmalarını kapatacam
evet onu kullanıyorumpluginini kullanın hocam, ben kullanıyorum hiç bir sorun yokDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Enes?#3565
Mutelediğiniz kişinin grubundaki permissionsları atabilir misiniz?evet onu kullanıyorum
halitisbackk#3495
Enes?#3565
Hocam sunucunuzda skript kullanmalısınız, kesinlikle tavsiye ederim, skriptle yapacaklarınızda nerdeyse sınır yoksunucu 1.12 ve skript kullanmıyorum maalesef
halitisbackk#3495
evet bende kullanmanızı tavsiye ediyorum fakat çok kullanırsanız sunucunuzda lag oluşabilir.Hocam sunucunuzda skript kullanmalısınız, kesinlikle tavsiye ederim, skriptle yapacaklarınızda nerdeyse sınır yok
sizin advancedban MuteCommands: kısmını atabilir misiniz eksik kısmı bulursak sorun çözülür diye düşünüyorumHocam sunucunuzda skript kullanmalısınız, kesinlikle tavsiye ederim, skriptle yapacaklarınızda nerdeyse sınır yok
Enes?#3565
- 'me'sizin advancedban MuteCommands: kısmını atabilir misiniz eksik kısmı bulursak sorun çözülür diye düşünüyorum
atomickill7
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!