"Mustafa" - Tanışalım

CeapLinCess

Bu sefer kolay olmayacak!
Elmaslar
27
Minecraft
CeapLinCess

Discord:

Kronosnw|CeapLinCess#6672

Merhaba mc-tr

bu forumda yaklaşık 2015 den beri varım ancak pek aktif olmadım mesaj sayımdan da malum hatırladğım kadarıyla da hiç uyarı felan da yemedim galiba :D neyse artık yavaştan forum aleminde içine gireyim diyorum aktif olayım sürekli geriden sesiz sakin takip edenlerdendim artık yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara da yardım etmek
istiyorum bilgilerimin şuanlık yeterli olduğunu ve geliştirebilmem için etkileşim içinde olmam gerektiğini düşünüyorum ben kimim bundan bahsedeyim

Adım Mustafa 2000 ocak doğumluyum bu yıl inşallah bir üniversiteye gidiceğiz foruma kayıt olduğum tarihten beri minecraftla uğraşıyorum o zamanlarda tabi basit basit olsa da yani sadece odun kırıp ev yapma olsa da artık yaklaşık 3 yıldır felan plugin , server kurma gibi işlerle uğraşıyorum bir çok sunucuda bulundum illaki ismimi görenler olmuştur hatta yakın bir zamanda hard skyblock sunucum vardı +80 onlineli ama kapatmak zorundakaldık tekrardan aktif olucak bunu da duyurayım :) günde herhalde 10 15 saat bilgisayar başındayım bundan sonra forumda videolu tanıtımlarla plugin paketleri , plugin ayarlamaları , hangi plugin ne işe yarar , az bilinen güzel pluginler gibi şeyler tanıtmayı düşünüyorum bir yararım olsun sizlere evet böyle sizleri de yoruma bekliyorum tanışalım :)

Mustafa beye talibim... Memnun oldum ben de Yiğit, foruma tam anlamıyla hoş geldiniz. ;)

Memnun oldum. Bende * ŞAHİN. Seni bir yerden çıkaracak gibiyim ama çıkaramıyorum :D

Aaa yahuşuklu bende Mustafa :D memnun oldum.

Memnun oldum Bende Kadir Akbaş umarım daha çok karşılaşırız.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl