Mustafa Kemal Atatürk'ün En Sevdiğiniz Sözü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiraldus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.028
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

10 Kasım bugün. Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü. Hüzün, üzüntü ve özlem dolu bir gün. Kimse inkar edemez ki Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye için, milleti için her şeyi yaptı, her şeyi göze aldı. Nasıl öyle bir insan olunabilir, nasıl bu kadar güçlü, halkını seven, ileri görüşlü, iyi kalpli, yani nasıl böyle biri olunabilir... Hiç bilmiyorum inanın bana. Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıkları kadar söyledikleri de çok önemliydi. Kendisinin birçok söylediği sözü vardır ve bu konuda onları paylaşmamızı istiyorum.

"Hayatı ve özgürlüğü için ölümü göze alan bir millet asla yenilmez "

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir."

"Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin. "

● Benim Türk milletine, Türk cemiyetine, Türklüğün istikbaline ait ödevlerim bitmemiştir, siz onları tamamlayacaksınız. Siz de, sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz.

Fikrin tartışılmadığı sürece, fikrin yeni neslin beyninde kaldığı sürece o topraklar; Türk kanı taşımaya devam edecektir.
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

uyuyan milletler ya ölür yada köle olarak uyanır
- Mustafa Kemal Atatürk

• Bir ulus sanattan ve sanatçıdan yoksunsa, tam bir hayata sahip olamaz.

“Bütün Ümidim Gençliktedir!”

Yazmaya gerek var mı? Bence yok çünkü alt kısımda olan imzamda hali hazır yazıyor. ( Gerçekten Atatürk'ün bu sözüne hayranım ve seviyorum. )

ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum

Mustafa Kemal Atatürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl