Merhaba!
Murder.Nitrado.Net
Sunucumuza Gelebilirsiniz!
Suncucuda Neler Var ?
[+] Disguise Sistemi (Oyun Nickiniz Skininiz Değişir Ve Donorlara VIP'Lere Özeldir)
[+] Açık Admin Modlar (7/24 Sunucumuzda Adminler VS Var / Biri Çıkar Biri Girer)
[+] Respawn (Yeniden Doğ) Demeden Direk Doğma!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serverin Eksikleri
[-] Sizler Belirtin Yazalım!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- Mute Süreleri --
İlk Mute 3 Saat
Yetkiliye Hakaret 3 Gün Mute
-- Ban Süreleri --
Reklam (Sınırsız)
Hile (Sınırsız)
Hack Olduğunu Kabullenme = Ben Hackim Hahahah
DDoS Tehtidi = Hahaha DDoS Atıyorum! (Sınırsız Şakası Dahil Olmaz!)
Bot Tehtidi = "wqwqwq Bot Atıyorum hahah" (Sınırsız Şakası Dahil Olmaz!)
Murder.Nitrado.Net
Sunucumuza Gelebilirsiniz!
Suncucuda Neler Var ?
[+] Disguise Sistemi (Oyun Nickiniz Skininiz Değişir Ve Donorlara VIP'Lere Özeldir)
[+] Açık Admin Modlar (7/24 Sunucumuzda Adminler VS Var / Biri Çıkar Biri Girer)
[+] Respawn (Yeniden Doğ) Demeden Direk Doğma!
Serverin Eksikleri
[-] Sizler Belirtin Yazalım!
-- Mute Süreleri --
İlk Mute 3 Saat
Yetkiliye Hakaret 3 Gün Mute
-- Ban Süreleri --
Reklam (Sınırsız)
Hile (Sınırsız)
Hack Olduğunu Kabullenme = Ben Hackim Hahahah
DDoS Tehtidi = Hahaha DDoS Atıyorum! (Sınırsız Şakası Dahil Olmaz!)
Bot Tehtidi = "wqwqwq Bot Atıyorum hahah" (Sınırsız Şakası Dahil Olmaz!)