D
Deichor
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu konu altında; Biz kimiz? Neden buradayız? Ne için çalışırız? ve benzeri konuları bu konu altında inceleyeceğiz. Sizide çok sıkmadan hemen kendimizi tanıtmaya başlasak iyi olur.
Biz Kimiz?
Yaklaşık bir ya da iki yıl önce Dei Network ekibi olarak tanınıyorduk. Yani bu işlere profesyonelce başladığımız zamanlarda "Profesyonel ama acemi" tabirini yerine getirecek şekildeydik. İki yıldır kendimize bir şeyler katarak ilerliyoruz. Bende dahil olmak üzere beni bırakmayan herkese teşekkür ederim. Gerek tatlısıyla gerek hüzünüyle iki yılı geride bıraktık. Artık yeni ve temiz sayfa açma vakti geldi! Bu yüzden sizlere MunkurCraft ekibini kurduk. MunkurCraft ekibinin kurucusu olarak sizlerden çok şey beklediğime emin olabilirsiniz.
Gürkan "Deichor" Kurt | Ekip Lideri
Hey dostlar ben Bursa'da yaşamımı sürdüren bir canlıyım. Genellikle tasarım ve yazılım işleriyle uğraşmaktan zevk duyuyorum. En çok üstünde projeler düşündüğüm oyun ise Minecraft. Fotoğraf çekmeyi ve insanlarla konuşmaktan zevk alırım. Genellikle ciddi ve sert tavırlı ancak zamanı gelincede çok labayi olabiliyorum. Bir topluluğu yönetmekten çok hoşlanırım. Liderlik fasfım büyüktür.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Neden Buradayız?
MunkurCraft yalnızca yetkili olup iş yapabileceğiniz bir platform değil. Sorularınıza anlık cevap gelebilcek kendinizini geliştirebileceğiniz bir platformdur. Yapamadığınız işlerde yardım alabileceğiniz veya sohbet ederek eğlenebileceğiniz bir platformdur. Tabii ki bizimde bir asıl amacımız var ancak bu asıl amaca uymadanda takılabileceğiniz bir yerdir. Asıl amacımız MunkurCraft projesinde bir profesyonel ekip oluşturmaktır ancak bu şu şekilde olmayacaktır; "Api ben 30 yıllık builderlik yaptım, 39 sunucuda kurucuydum beni builder yap" gibi.
Sorularımıza güzel cevap verebilecek bizlerin arasına girmek için çabalayan insanlar bizim için cevherdir. Parıldar ve biz onları farkedemeden onlar içimizde bir parıltı oluşturacaktır.
Adreslerimiz
Discord adresimize katılmak için aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.