MunkurCraft | GELİŞMİŞ FACTİON SUNUCUSU | 1.8.X - 1.10.X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı sunucu uğramak isterim bir ara.

büyü sistemi için teşekkürler

Son düzenleme:
zaman-e kılıcı çok güzelmiş

Son düzenleme:
"Beni Insanlara Yardım Etmeyi Teşvik Eden Adam = Deichor" "Deichor Sunucu açarda Kötümü olur"

Başarılı sunucu tebrikler.Bir ara sizinle iletişim kurmak isterim.

Son düzenleme:
Başarılı sunucu tebrikler.Bir ara sizinle iletişim kurmak isterim.[DOUBLEPOST=1503768905,1503768871][/DOUBLEPOST]Başarılı sunucu tebrikler.Bir ara sizinle iletişim kurmak isterim.
Teşekkürler, iletişim adreslerinden ulaşınız.

Çok iyi server öneriyorum
Kalite=Deichor

Son düzenleme:
Kalite akıyor sunucudan daha iyisini görmedim fact. sunucuların en iyisi herhâlde :)

Kalite akıyor sunucudan daha iyisini görmedim fact. sunucuların en iyisi herhâlde :)
Çok teşekkürler.[DOUBLEPOST=1503999289,1503996367][/DOUBLEPOST]Yenilik bildirimleri silindi, güncellemeleri
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden bakabilirsiniz![DOUBLEPOST=1504002896][/DOUBLEPOST][+] Event saati 15.30'dur.[DOUBLEPOST=1504007134][/DOUBLEPOST]Event listesine Jackpot eventi eklendi![DOUBLEPOST=1504009575][/DOUBLEPOST][+] Jackpottaki olası buglar giderildi.

Son düzenleme:
Mükemmel bir sunucu!
Diğer konu başlığına şunları yazan "DÜNYANIN EN İYİ FACTİON SUNUCUSU" içinde iğranç faction olan sunuculardan değil.Helal olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl