XBrexorX#2521
1.18 de ki cevher kazma sistemini derken? Rica etsem isteğinizi biraz daha açarmısınız?Sürüm 1.16.5 Sunucu Aternos Abiler ben bunu yapabilir miyim ve nasıl
Cevherleri parçalar hâlinde alıyoruz direkt block olarak değil1.18 de ki cevher kazma sistemini derken? Rica etsem isteğinizi biraz daha açarmısınız?
XBrexorX#2521
Bunu bir kaynak paketiyle orelerin yani cevherlerinin görünümünü değiştirebilirsiniz. 1.18 de olup 1.16 da olmayan madenler içinde itemsadder plugini kullanabilirsiniz. Türkiyeye özel fiyatı 144 tl gibi bişeydi diye hatırlıyorum. Eğer kendiniz nasıl texturepack yapabileceğinizi bilmiyorsanızCevherleri parçalar hâlinde alıyoruz direkt block olarak değil
Efendim ben demek istedim ki 1.18 den önce demir cehveri altın Cevheri tek parça hâlinde geliyor ve servet büyüsü işe yaramıyor ben bunu 1.18 de olduğunu gibi yapmak istiyorum yanlış anlatmış olabilirimBunu bir kaynak paketiyle orelerin yani cevherlerinin görünümünü değiştirebilirsiniz. 1.18 de olup 1.16 da olmayan madenler içinde itemsadder plugini kullanabilirsiniz. Türkiyeye özel fiyatı 144 tl gibi bişeydi diye hatırlıyorum. Eğer kendiniz nasıl texturepack yapabileceğinizi bilmiyorsanızsiteden üretebilirsiniz ya da daha kaliteli bir kaynak paketi üretmek istiyorsanız adobe photoshop kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
O mod (forge) ile oluyor diye biliyorum. Kendi sunucun eğer spigot vesaire ise sunucunu forge olarak ayarlaman ve mod yüklemen gerekiyor diye biliyorum. DediğinSürüm 1.16.5 Sunucu Aternos Abiler ben bunu yapabilir miyim ve nasıl
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!