Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Çözüldü MultiverseCore Dünya Silinmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pro_44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 70
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pro_44

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
26
Puanlar
770
Yer
türkiye
Minecraft
pro_44
Facebook
yok
Twitter
yok

Discord:

yok

Merhaba arkadaşlar ben multiversecore ile yeni dünyalar oluşturdum /mvdelete komutuyla silinmiyor dünya bulunamadı diyor sunucuyu kapatıp oluşturduğum dünyayı siliyorum ama sunucuyu açtığımda yine dünya geri geliyor. Sunucu dosyalarından da dünyayı siliyorum ama yine geri geliyor nasıl çözebilirim?

/mv remove <sileceğin dünyanın adı>

Merhaba arkadaşlar ben multiversecore ile yeni dünyalar oluşturdum /mvdelete komutuyla silinmiyor dünya bulunamadı diyor sunucuyu kapatıp oluşturduğum dünyayı siliyorum ama sunucuyu açtığımda yine dünya geri geliyor. Sunucu dosyalarından da dünyayı siliyorum ama yine geri geliyor nasıl çözebilirim?
Multiversecore üzerinden oluşturduğun dünyalarda dosyalara geliyor diye hatırlıyorum ordan silmeyi dene yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.

dang! doğru cevap /mv delete %worldadı% ( sorarsa /mv confirm sohbetdeverdigikod )

Denedim hepsini hiçbiri olmuyor dünyayı komutla da siliyorum ama sunucuyu kapatıp açınca yeniden geliyor dünyalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı