Çözüldü Multiverse Yardım Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OktayAdak

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
OktayAdak_TR
Sunucuma lobi sini yaptım multiverse den lobi dünyası oluşturdum fakat biri girince lobiye atmıo ana dünyaya atıo bunu nasıl ayarlayabilirim

@xMadzzy sen biliyodun bu konuları.

Sunucuma lobi sini yaptım multiverse den lobi dünyası oluşturdum fakat biri girince lobiye atmıo ana dünyaya atıo bunu nasıl ayarlayabilirim
dünya iznini vericeksin + spawnı oraya çektin mi ilk giriş ve giriş spawnını ayarlaman lazım. Lobi dünyasındaki spawnı ayarlamak için /mvm setspawn komutunu girin sonra oyuncuya bu yetkiyi verin multiverse.access.Dünyaadı

dünya iznini vericeksin + spawnı oraya çektin mi ilk giriş ve giriş spawnını ayarlaman lazım. Lobi dünyasındaki spawnı ayarlamak için /mvm setspawn komutunu girin sonra oyuncuya bu yetkiyi verin multiverse.access.Dünyaadı
doğru biliyormuşum :D

teşekkürler saol

Yardım edebilirim diye geldim arkadaşlar halletmiş zaten, makalenizi kapatırsanız sevinirim :)

Sorununuz çözüldü ise makaleyi kapatmayı unutmayınız.

Discord: NachoSs#8647
YT: NachoSs Official
Sorununuzun çözümünde yardımcı olduysam bi' elmasınızı alırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl