Çözüldü multiverse plugini pvpyi kapatmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes Kılıçaslan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
Ri4Left_

Discord:

Enes işte #7786

arkadaşlar ben survival sunucusu kuruyorum multiverse core ile hem oyun içinden hem worlds soyasından pvpyi kapattım fakat kapanmamış acaba combat log ile mi alakalı ? yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada doğru dünyada kapattım dosyalardan da doğru dünyaya baktım

Rg flag __global__ pvp deny

CombatLog pvpdeyken oyundan vs çıktığında kişinin ölmesini sağlar kısaca pvpden kaçmayı engeller

arkadaşlar ben survival sunucusu kuruyorum multiverse core ile hem oyun içinden hem worlds soyasından pvpyi kapattım fakat kapanmamış acaba combat log ile mi alakalı ? yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada doğru dünyada kapattım dosyalardan da doğru dünyaya baktım
Mv modify set pvp false

Bu skripti deneyin.
Kod:
command /pvp [<text>]:
    permission: pvp.ackapa
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&8» &e/pvp aç / kapat"
        if arg 1 is "aç":
            set {pvp} to true
            broadcast "&c&lUYARI &8» &aYönetici bütün dünyalarda PvP'i aktif etti!"
        if arg 1 is "kapat":
            set {pvp} to false
            broadcast "&c&lUYARI &8» &aYönetici bütün dünyalarda PvP'i kapattı!"

Bu skripti deneyin.
Kod:
command /pvp [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is not set:
        if arg 1 is "aç":
            set {pvp} to true
        if arg 1 is "kapat":
            set {pvp} to false
knk ben sadece bir dünyada kapatmak istiyorum o da orman

Bu skripti deneyin.
Kod:
command /pvp [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is not set:
        if arg 1 is "aç":
            set {pvp} to true
        if arg 1 is "kapat":
            set {pvp} to false
Verdiğiniz skript bütün dünyaları etkiliyor. Fakat arkadaş sadece orman dünyasında istemiş sorunu lütfen dikkatli okuyunuz.

Verdiğiniz skript bütün dünyaları etkiliyor. Fakat arkadaş sadece orman dünyasında istemiş sorunu lütfen dikkatli okuyunuz.
Oraya hiç dikkat etmemişim :'D İnsanlık hali olabilir böyle şeyler. Olduğun dünyada bunu yazarak pvp o dünyada kapatabilirsin.
/rg flag __global__ pvp deny

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl