Çözüldü Multiverse İmport Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 746
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Arkadaşlar Merhaba Multiversede Kendi Yaptığım Map Vardı Serveri Yeniden Başlatınca Unloaded Olduğunu Gördüm İmportlim Diyince Olmadı Ve Konsolda Şu Hatayı Aldım:
Kod:
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/bukkit/entity/Phantom
        at com.onarandombox.MultiverseCore.utils.SimpleWorldPurger.killDecision(SimpleWorldPurger.java:152) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.utils.SimpleWorldPurger.purgeWorld(SimpleWorldPurger.java:119) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.utils.SimpleWorldPurger.purgeWorld(SimpleWorldPurger.java:197) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.utils.SimpleWorldPurger.purgeWorld(SimpleWorldPurger.java:74) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld$SpawningPropertyValidator.validateChange(MVWorld.java:286) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld$SpawningPropertyValidator.validateChange(MVWorld.java:260) ~[?:?]
        at com.onarandombox.serializationconfig.SerializationConfig.SerializationConfig.validate(SerializationConfig.java:893) ~[?:?]
        at com.onarandombox.serializationconfig.SerializationConfig.SerializationConfig.setPropertyValue(SerializationConfig.java:443) ~[?:?]
        at com.onarandombox.serializationconfig.SerializationConfig.SerializationConfig.setPropertyValue(SerializationConfig.java:368) ~[?:?]
        at com.onarandombox.serializationconfig.SerializationConfig.SerializationConfig.setPropertyValue(SerializationConfig.java:353) ~[?:?]
        at com.onarandombox.serializationconfig.SerializationConfig.SerializationConfig.setPropertyValueUnchecked(SerializationConfig.java:736) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.WorldProperties.setAllowAnimalSpawn(WorldProperties.java:424) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld.setAllowAnimalSpawn(MVWorld.java:767) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld.validateEntitySpawns(MVWorld.java:195) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld.validateProperties(MVWorld.java:205) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld.<init>(MVWorld.java:94) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MVWorld.<init>(MVWorld.java:59) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.utils.WorldManager.doLoad(WorldManager.java:477) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.utils.WorldManager.addWorld(WorldManager.java:269) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.commands.ImportCommand.runCommand(ImportCommand.java:165) ~[?:?]
        at com.onarandombox.commandhandler.CommandHandler.checkAndRunCommand(CommandHandler.java:296) ~[?:?]
        at com.onarandombox.commandhandler.CommandHandler.processFoundCommands(CommandHandler.java:143) ~[?:?]
        at com.onarandombox.commandhandler.CommandHandler.locateAndRunCommand(CommandHandler.java:93) ~[?:?]
        at com.onarandombox.MultiverseCore.MultiverseCore.onCommand(MultiverseCore.java:910) ~[?:?]
        at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        ... 15 more
Lütfen Yardım Acil Şuan Yatcam Daha Sonra Bakacağım Cevaplara

Sanırım sunucu versiyonun 1.13 altında fakat bu harita 1.13 de yapılmış.

Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/bukkit/entity/Phantom

Bu dünyayı kopyalamanın tek yolu FastASYNCWorld edit diye biliyorum. World editle kopyalayıp yapıştırabilirsin. FastAsyncWorldEdit sana bu fırsatı sunuyor büyük çaplı haritaları 1-2GB ram ile yapabiliyorsun.

Eğer sürümün 1.13 ise multiverse sürümün hatalı güncel olanını yüklemen gerek!

Emin değilim ama rar'da fln isede bazen hata veriyor tam bakamadım hatalara bazende klasor içindede klasör oluyor.

Ya multiverse sürümün yanlış ya da harita 1.13 üstünde fakat sunucu 1.13 altında.

Edit sunucu sürümün 1.8Miş bu yüzden kaynaklanıyor yüklemeye çalıştığın harita 1.13+ haritası. Bu haritayı 1.8'de kullanamazsın. Çevirmenin yolu var fakat doğru olmaz chunklar hatalı olur eksik olur yeni oluşan chunklar da hatalı olur. Kısacası bu haritayı kullanamayabilirsin.

Multiverse'nin 1.8.8 Versiyonunu Gönderebilirmisiniz Ben Bulamadım

Tamamdır Sorunu Çözdüm Evet Dediğiniz Gibi Multiverse Sürümü 1.13 Müş Ondan Çalışmamış 1.8 Versiyonunu İndirdim Çalıştı Yardımlarınız İçin Teşekkürler Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl