Çözüldü Multiverse dünyada item droplanınca siliniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan briancxn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 114
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

briancxn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Briancxn

Discord:

briancxn.

Selamlar multiverse ile dünya açtım bazı ayarlar yaptım false false çektim çoğu şeyi mob spawn kapamak için fakat galiba yanlış şeyleri kapattım nereden kapattığımıda hatırlamıyorum baya bi plugin var listenin fotoğrafını bıraktım item dropu açmam gerekiyor ayrı olarak bir problem daha var havai fişek kullanamıyorum.
1772334034590.webp

Merhaba /mv info dünyaadı yazın orda attığınız dünya ayarlarını görübilirsin world guard da aynı şekilde

/rg flag bölgeadı item-pickup allow

Size önerim yeni bir dünya açın hem daha net hatırlarsınız ne yaptığınızı

Merhaba /mv info dünyaadı yazın orda attığınız dünya ayarlarını görübilirsin world guard da aynı şekilde

Selamlar tekrardan cevabınız için teşekkür ediyorum sunucu boxmining tarzı bir sunucu olacak o yüzden şimdi değiştirirsem hem yaptığım build gider hemde cm shopkeeperları tekrardan ayarlamak zorunda kalırım başka bir çözümü varmıdır?

Selamlar tekrardan cevabınız için teşekkür ediyorum sunucu boxmining tarzı bir sunucu olacak o yüzden şimdi değiştirirsem hem yaptığım build gider hemde cm shopkeeperları tekrardan ayarlamak zorunda kalırım başka bir çözümü varmıdır?
yani item atamıyorsanız rg item-pickup allow yapınca çözülmesi lazım yaptığınız buildleri schemni alarak yeni dünyaya taşıyabilirsin shopkeepersları ise tp komutu olması lazımdı sanırsam öyle taşıyabilirsin region listeni ve mv listeni iletirmisin

buildi yeni /mv dünyasına taşıdım fakat bir sorun daha var login attığımda taş ekipmanlar üzerime geliyor ayrı olarakta mob spawnları var

taş ekipmanlar üzerime geliyor derken?
buildi yeni /mv dünyasına taşıdım fakat bir sorun daha var login attığımda taş ekipmanlar üzerime geliyor ayrı olarakta mob spawnları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl