Tanıtım MultiVerse Coreyi Tokatlayacak World Plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Texider_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Texider_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
54
Minecraft
Texider_

Discord:

Texider

Merhabalar, Size Bi Plugin Tanıtmak İstiyorum. Hypixel Dev Team,ın Yapmış Olduğu "Slime World Manager" Pluginini Tanıtıyorum

Class modifieri İndirmezseniz Çalışmaz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MultiVerse Core VS Slime World Manager

:Slime World Manager:
- Optimizeli
- 1.8.9 - 1.15.X Sürümlerini Destekler
- Özel Jar Class,ı Var
- Saçma Sapan Hatalar Çıkarmaz
- Database Imkanı (MongoDB,MySQL)
- Open Source Destekler

Kötü Yanları:
- Plugini Attığınız Zaman Kullanamazsınız Özel Classı Indirmelisiniz.

:MultiVerse Core:

- Nadiren Hatalar Çıkar.
- HerHangi Bir Sürüm Için Ayrı Sürüm MV Indirmelisiniz.

Kötü Yanları:
- Sunucunuza Grief Atılabilir Fix Için Ayrı Pluginler İndirmelisiniz
- İşlemciye Çok Az Yükleniyor.

@echo
title Lobi - Yonetim Paneli
:start
echo Sunucu aciliyor...
java -Xms1G -Xmx8G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -Dfile.encoding=UTF-8 -Dusing.aikars.flags=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-Daikars.new.flags=true -javaagent:slimeworldmanager-classmodifier.jar -jar Spigot.jar nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
timeout 0 > nul
goto start
Bu Başlat. Bat,ı Kullanarak ClassModifieri Aktif Edebilirsiniz

En son 2020 de Güncelleme almış olup 1.8-1.15 Destekleyen bir eklentinin MV yi Tokatlaycağını sanmıyorum.
Multiverse core hala güncelleme alıyor ve buglarını fixliyor :)

Merhabalar, Size Bi Plugin Tanıtmak İstiyorum. Hypixel Dev Team,ın Yapmış Olduğu "Slime World Manager" Pluginini Tanıtıyorum

Class modifieri İndirmezseniz Çalışmaz.

MultiVerse Core VS Slime World Manager

:Slime World Manager:
- Optimizeli
- 1.8.9 - 1.15.X Sürümlerini Destekler
- Özel Jar Class,ı Var
- Saçma Sapan Hatalar Çıkarmaz
- Database Imkanı (MongoDB,MySQL)
- Open Source Destekler

Kötü Yanları:
- Plugini Attığınız Zaman Kullanamazsınız Özel Classı Indirmelisiniz.

:MultiVerse Core:

- Nadiren Hatalar Çıkar.
- HerHangi Bir Sürüm Için Ayrı Sürüm MV Indirmelisiniz.

Kötü Yanları:
- Sunucunuza Grief Atılabilir Fix Için Ayrı Pluginler İndirmelisiniz
- İşlemciye Çok Az Yükleniyor.
Boşuna bunu indirip world generatelemeye çalışmayın, arkadaş araştırmadan konu açmış. Meraklısı için son sürüm
. ASWM büyük worldler için kullanılmaz bu yüzden multiverse core ile kapıştırılması bile saçma çünkü aynı dalda değiller, eğer parkur sunucunuz yoksa mantıksız bence.

Son düzenleme:
En son 2020 de Güncelleme almış olup 1.8-1.15 Destekleyen bir eklentinin MV yi Tokatlaycağını sanmıyorum.
Hypixel Team Her Yıl 1 Defa Güncelliyor Eğer Büyük Bi Bug Varsa Hemen Düzeltiyorlar

multiverse core 1.8 sürümü en son 2017de güncellemiş ve multiverse corede bazı sürümleri ayrı ayrı indirmen gerekli swm hem daha kaliteli hemde daha kullanışlı

Boşuna bunu indirip world generatelemeye çalışmayın, arkadaş araştırmadan konu açmış. Meraklısı için son sürüm
. ASWM büyük worldler için kullanılmaz bu yüzden multiverse core ile kapıştırılması bile saçma çünkü aynı dalda değiller, eğer parkur sunucunuz yoksa mantıksız bence.
Üstte Yazıyor 1.15.x e Kadar Destekler diye Biraz Okumaya Önem Gösterseydin ama neyse

Slime World Manager güzel bir plugin miş 1.18 desteği olsa güzel olurdu

multiverse core 1.8 sürümü en son 2017de güncellemiş ve multiverse corede bazı sürümleri ayrı ayrı indirmen gerekli swm hem daha kaliteli hemde daha kullanışlı
Multiverse Core v1 zaten 1.8 için v2 Anlık güncelleme alan

MultiWorld eklentisi dediğin eklentiden daha sağlam en son 2014 de güncelleme almış olsa bile :)

Son düzenleme:
Multiverse coreyi bırakamıyorum ya müptelası oldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl