Çözüldü Multiverse Core Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NumberOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.624
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrusu Teşekkür Ederim Şöyle Bir Yöntemle Denedim Oldu Konuyu Okuduktan Sonra Kilitliyebilirsiniz.

Yeni bir klasör oluşturdum adını world yaptım worldedit worldguard gibi build pluginlerini içine attım tasarladığım dünyanın schematic olarak tasarladım kendi orjinal dosyamın içine attım mv create istediğim dünya ismini yazdım düz bir alan oluştu sonra tasarladığım dünyayı schematic load yolu ile oraya kopyaladım ve bu şekilde sorunu çözdüm ilginiz için sizlere minnettarım allah razı olsun tek çözüm yolu buydu bunu yaptım oldu yapamayan arkadaşlar için böyle bi yöntemde bulunabilirler.

ve arkadaşımızın dediğine katılıyorum aynı 2 tür dosyayı multiversecore kabul etmiyormuş dünyalarınız farklı olmalıymış ben aynı mapları sadece dosya adını farklı olarak atmıştım 2 pvp yapacaktım 1.sinde item düşücekti diğerinde düşmeyecekti ama yapamadım söylediğim yöntem yolu ile çözdüm.

Teşekkürler

Versionun kontrol edebilirsin , multiworld pluginine geçebilirsin
acılmayan haritanın adını degiştirip deneyebilirsin
son alarakta %appdata%saves klosörüne atıp singleplayerde acıp bi kaç block koyp tekrar deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl