Çözüldü Multiverse Core Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NumberOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.624
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NumberOne

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
OnaycanKran

Discord:

OnaycanKran#0035

Merhaba MC-TR Ailesi.

Sorun yaşadığım plugin Multiverse Core Plugini.

Sorunum :
Tek kişilik sunucuda kendime 2 adet arena yaptım birisi acemiarena diğeri arenapro neyse world dosya adlarınıda belirttiğim gibi yaptım ayrı ayrı isimlerde portlu sunucuma attım cmd ile sunucuyu açıp oyuna girdim mv import ile arenapro yu yükledim o sorunsuz bir şekilde oldu ama nedense mv import acemiarena yı da yüklemek istedim mv import yaptım failed yazdı ve çözmeye çalıştım olmadı bu sorunu yaşayıp çözümünü bilen bir arkadaş varmıdır acaba ?

Konsolda hata var ise konuya ekleyiniz.

/mv create ile acemiarena dünyasını açıp sonrasında acemiarena dünyasının klasörüne elindeki dosyaları atsan işe yarayabilir belki.

Adsız.png
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

/mv create ile acemiarena dünyasını açıp sonrasında acemiarena dünyasının klasörüne elindeki dosyaları atsan işe yarayabilir belki.

Deniyecegim bir soulx cmd ye baksın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Denedim Create Sorunsuz Oluştu Dosyaları Attım CMD kapalı ilen çalıştırdım aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
acemiarena dünya klasöründeki uid.dat dosyasını silip dene.

Sorun Devam Etmekte.. :(

Sorun Devam Etmekte.. :(

Dostum ben san sorunun nedeninisöylüyeyim. Yüklemeye çalıştığın dünya sende olan bir dünya ile çakışıyor. Engellemek şöyle mümkün(%100 değil) ama büyük ihtimal ile world adlı dünya ile çalışır.

Çözüm: sw ni kapat world adlı dünyanın klasörünü sil yüklemek istediğin dünyayı at adını world yap.

Olmaz ise sunucunu durdur world adlı klasörde dosyaları sil yüklemek istediğin dünyadaki klasörleri buraya at.

NOT : bunları yapmadan önce her ihtimale karşı yedek al. Unutma ki bu %100 çözüm değil.

Bu hata multiverse core'un bir hatasi doğal aslinda ayni haritalari yüklemiyor belliki sen iki haritayi kopyalamişsin örnek bir harita var elinde ve sen onu kopyalayip adini değiştirmişsin bu olmaz herhangi yüklemeye çaliştigin haritanin bir tanesinin world klosöründen (multiversecore de değil) normal dünyanin klosörüne gir "region" klosörü harici herşeyi sil düzelicektir ;)

Bu hata multiverse core'un bir hatasi doğal aslinda ayni haritalari yüklemiyor belliki sen iki haritayi kopyalamişsin örnek bir harita var elinde ve sen onu kopyalayip adini değiştirmişsin bu olmaz herhangi yüklemeye çaliştigin haritanin bir tanesinin world klosöründen (multiversecore de değil) normal dünyanin klosörüne gir "region" klosörü harici herşeyi sil düzelicektir ;)

Failed Diyor Hata Düzelmedi...

Failed Diyor Hata Düzelmedi...
Düzelmesi gerekiyor her dünyaya bir tanimlama yapiliyor ve o tanimlama ayni olunca multiverse core yüklemiyor çözülmesi gerekiyor her iki dünyaninda dedigim gibi yapmayi dene.

Dostum ben san sorunun nedeninisöylüyeyim. Yüklemeye çalıştığın dünya sende olan bir dünya ile çakışıyor. Engellemek şöyle mümkün(%100 değil) ama büyük ihtimal ile world adlı dünya ile çalışır.

Çözüm: sw ni kapat world adlı dünyanın klasörünü sil yüklemek istediğin dünyayı at adını world yap.

Olmaz ise sunucunu durdur world adlı klasörde dosyaları sil yüklemek istediğin dünyadaki klasörleri buraya at.

NOT : bunları yapmadan önce her ihtimale karşı yedek al. Unutma ki bu %100 çözüm değil.

Denedinmi?

denedim olmadı.

O zaman şöyle bir şey yapıcak sın ki ben de böyle yaptım.

Bir multiverse skripti bul ve dünyayı yükle. Sonra bir dünya aç ve bu skript ile istediğin yeri kopyala bu oluşturduğun yere yapıştır. Skripti sil sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl