Çözüldü Multiverse Core Scoreboard Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanHanPvp

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13
Minecraft
FurkanHanPvp

Discord:

FurkanHan#3281

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benim serverimde bu oyunlar ve buoyunların oyun scoreboardları var mesele bu oyunların mapının olduğu dünya Mapler ben Lobi dünyasından oyuna katılınca scoreboard gözükmüyor illaki mapın olduğu dünyadan oyuna katılmam gerekiyor
multiverse core sürümünden kaynaklanbilrimi önceden böyle değildi multiverse sürümünü değiştirdim bi ara yada başka pluginden kaynaklanıyo olabilrmi
nasıl düzeltilir lütfen çözüm önerisi yaparmısınız?

İlk olarak bahsettiğiniz eklentinin ayarlar bölümüne girin. Girdikten sonra disabled-worlds: başlığında bir bölüm olacak. Bu bölüm içerisinde kullandığınız dünyaların bazılarının ismini göreceksiniz. Bu başlığın altında olan bütün gördüğünüz dünyaları silin ve sunucuyu yeniden başlatın.

İlk olarak bahsettiğiniz eklentinin ayarlar bölümüne girin. Girdikten sonra disabled-worlds: başlığında bir bölüm olacak. Bu bölüm içerisinde kullandığınız dünyaların bazılarının ismini göreceksiniz. Bu başlığın altında olan bütün gördüğünüz dünyaları silin ve sunucuyu yeniden başlatın.
öyle bir yer yok baktım hem ben hepsi için isitiyorum multivers sürümü değiştircem ama dünyalarım gider dünayalarım gitmeden yaapbilirmiym

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl