Çözüldü Multiverse-core dünyaya özel plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXT_Emre

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
EMRE8728

Discord:

ExtEmreTE#5844

Multiverse core plugininde açtığım bir dünyada bir plugini devre dışı bırakabilir miyim?
örnek olarak towny dünyasında towny plugini çalışacak ancak lobide çalışmayacak.

Multiverse core plugininde açtığım bir dünyada bir plugini devre dışı bırakabilir miyim?
örnek olarak towny dünyasında towny plugini çalışacak ancak lobide çalışmayacak.
Merhabalar, eklentinin engellenmesi değilde bir dünyada o çalışmamasını istediğiniz eklentinin komutlarını engelleyebilirsiniz. Skript olarak ben size skripti yazarım. Rica etsem eğer skript kullanıyorsanız kullandığınız skript sürümünü iletirmisiniz? Eklenti olarakda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyide test edebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Merhabalar, eklentinin engellenmesi değilde bir dünyada o çalışmamasını istediğiniz eklentinin komutlarını engelleyebilirsiniz. Skript olarak ben size skripti yazarım. Rica etsem eğer skript kullanıyorsanız kullandığınız skript sürümünü iletirmisiniz? Eklenti olarakda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyide test edebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.
kullanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl