Çözüldü Multiverse-Core Dünya Oluşturdum Başka Dünyadayken Diğer Dünyadaki İnsanları Göstermeme Aternos Nasıl Yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TalhaEnesTR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
TalhaEnesTR

Discord:

sessizlik_1

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
da Bi Dünya Oluşturdum Diğer Dünyadakiler O Tabında Gözükecek Diğer Dünyadakiler Diğer İnsanlar Gözükecek Doğru Mu İfade Etim Bilmiyorum Sunucu Aternos Bilen Var Mı?

Yeni dünya oluşturunca yaptığın tab ayarlamaları mı gitti? Doğru mu anladım? Eğer böyleyse önceki için yaptığın tab ayarlamalarını diğerleri için de aynısını yap sadece dünya ismini değiştir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adlı eklenti sayesinde bunu yapabilirsin fakat, aternos üzerinde bu eklenti tanımlı mı hic bir fikrim yok kontrol etmeniz gerekmektedir.

eklenti amacı: Oyuncular eğer farklı bi dünyada ise, tab üzerinde göstermez. Eğer aynı dünyadalar size tab üzerinde gözükür.

adlı eklenti sayesinde bunu yapabilirsin fakat, aternos üzerinde bu eklenti tanımlı mı hic bir fikrim yok kontrol etmeniz gerekmektedir.

eklenti amacı: Oyuncular eğer farklı bi dünyada ise, tab üzerinde göstermez. Eğer aynı dünyadalar size tab üzerinde gözükür.
Eklenti en son 2016da güncelleme almış dikkat edelim.

İsteklerinizi fazlasıyla karşılayan ve her dünyaya özel sohbetlerde oluşturabileceğiniz bir eklenti mevcut linki aşağıya bıraktım iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl