iKaanStrafe

benjamin17
iKaanStrafe
Yinede verdiğim plugin daha opsiyonel duruyor gibi? Belki dünya değiştirir ve geri o dünyaya katıldığında kalmış olduğu yerden devam edemez?Herhangi bir spawn skripti veya plugini yok ise oyuncular kaldığı yerden başlar.

benjamin17
Tabikide buda işe yarayabilir ama sunucuya gereksiz plugin ekleme gibi olur bu. Bunu eklemek yerine basit bir Skript ile oyunculara /back komudunu sunucuya girince otomatik girmesini ayarlayabiliriz.Yinede verdiğim plugin daha opsiyonel duruyor gibi? Belki dünya değiştirir ve geri o dünyaya katıldığında kalmış olduğu yerden devam edemez?
iKaanStrafe
Ya tabikide bu problem için skript yazılabilir fakat sürekli veriables kaydedeceğinden dolayı sıkıntıya düşürebilir, sıkıntıya düşürmesinin sebebide sürekli son konum değiştiğinden dolayı eski veriableslerin üzerine yazmak yerine yeni açıyor sunucuyu başlatırkende skript yüklemesi yapıyor.Tabikide buda işe yarayabilir ama sunucuya gereksiz plugin ekleme gibi olur bu. Bunu eklemek yerine basit bir Skript ile oyunculara /back komudunu sunucuya girince otomatik girmesini ayarlayabiliriz.
Ama dediğim gibi gereksiz bir şekilde sunucuya küçükte olsa yorar bunlar böyle bir durum olması için bunu herhangi bir plugin veya skript yapıyor olması gerekir.
avond.
on quit:
set {sonyer::%player%} to player's location
on join:
if {sonyer::%player%} is set:
teleport player to {sonyer::%player%}
else:
teleport player to {spawn}
sal1hx8360
Hocam bende Autme yok ben şey Kulanıyorum LoginSecurityBunun birden fazla yöntemi mevcut hocam öncelikle aşağıda verdiğim adımları tek tek uygulayınız.
1. Yöntem : Authme Confiğindeki ForceSpawnLocOnJoin: içindeki enabled'i false yaparsan istediğin sonuca ulaşırsın.
2. Yöntem : Bu verdiğim skripti sunucunuza ekleyin bir de öyle deneyin işe yarayacaktır.
Hala olmazsa işe yaramazsa bana bildirin lütfen.Kod:on quit: set {sonyer::%player%} to player's location on join: if {sonyer::%player%} is set: teleport player to {sonyer::%player%} else: teleport player to {spawn}

benjamin17
Hubthat plugininile alakalı hocam. Bu plugini silerseniz otomatik ışınlanma ve /spawn fonksiyonları kapanır.Var Hubthat var Skirip te var

_thread
/mv reload ile yenileyin.mvinv.bypass.group.*sal1hx8360
hit_points Yerine Dünya İsminimi YazıcamEğer bahsettiğiniz şey dünyalar arası ışınlanma sonrası tekrar kaldığımız yerden devam etmekse yazdıklarımı uygulayın. Sorun çözülmezse discord üzerinden istek gönderin.
Mutliverse sorununu ancak başka bir Multiverse çözer. Öncelikle Multiverse-Inventories eklentisini sunucunuza yükleyin ve sunucunuzu başlatın. Daha sonra yüklediğiniz eklentinin config.yml dosyasını açın.
Shares bölümünü bu şekilde yapın:
Ekli dosyayı görüntüle 236676
Daha sonra group.yml dosyasını açın:
Ekli dosyayı görüntüle 236679
Yaptıklarımı aynı şekilde uygulayın.
Yaptıktan sonra eklentinizi/mv reloadile yenileyin.
Yetki vermek gerekiyorsa:mvinv.bypass.group.*
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!