Çözüldü Multiverse core chunk hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ hayır bak bundan 2 gün önce servere girdim ve warp spawn yazdım ondan sonra spawna ışınlar ışınlamaz server kapandı yeniden açtıp serveri spawn kordinatlarına gittim spawna yaklaştım yine server kapandı ve crash-report hatası verdi
crash-report dosyası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1523448027,1523447956][/DOUBLEPOST]@KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ hayır bak bundan 2 gün önce servere girdim ve warp spawn yazdım ondan sonra spawna ışınlar ışınlamaz server kapandı yeniden açtıp serveri spawn kordinatlarına gittim spawna yaklaştım yine server kapandı ve crash-report hatası verdi
crash-report dosyası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1523448081][/DOUBLEPOST]
Warp pluginini degiştir dostum ? belki ondan kaynaklı olabilir yani bir plugin birşeyi desteklemiyor ki bu hatayı veriyor ozaman
@KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ hayır bak bundan 2 gün önce servere girdim ve warp spawn yazdım ondan sonra spawna ışınlar ışınlamaz server kapandı yeniden açtıp serveri spawn kordinatlarına gittim spawna yaklaştım yine server kapandı ve crash-report hatası verdi
crash-report dosyası:

Dostum hangi plugin paketini kullanıyorsun onu bana söyle ben sana hemen yardımcı olucam

bakın essentials'ın jarını bi yenilermisin

Bungeecord mu kullanıyorsunuz ?

Spawn mapını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Olmazsa logları atın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl