Çözüldü Multiverse core Birden fazla dünya açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrazyBoy_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Selamlar, ben map dosyasından 30 tane arena ekledim fakat aktif edemiyorum ne load ile ne de import ile sorun nedendir
1610576446973.png

hata
1610576467465.png

Sunucunun ana dizininden SS atar mısın worldlerin olduğu klasörden?

Çalışmayan dünyaları sunucu dosyasından çıkart, oyun içinden "/mv create <dünyaismi> NORMAL" olarak yeni bir dünya oluşturup o dosyaları yeni oluşturdugun dünyanın içine at. Ben böyle çözmüştüm.

Çalışmayan dünyaları sunucu dosyasından çıkart, oyun içinden "/mv create <dünyaismi> NORMAL" olarak yeni bir dünya oluşturup o dosyaları yeni oluşturdugun dünyanın içine at. Ben böyle çözmüştüm.
Bunu denemiştim otomatik loaded'e düşüyordu ama load atmamıştım şimdi öyle deneyim. :)

1610584580171.png

Bu işlemleri yaparken sunucu kapalı mıydı? Kapalı şekilde yapmanız gerekiyor.
Dosyaları sunucu kapalıyken yükledim çalışmadı. Oyun içinden oluşturdum (mecbur sunucunun açık olması lazım)
Şöyle oluyor ilk başta haritalar açık oluyor ama sunucuları kapatıp haritaları dosyaların içine yükleyip açtıktan sonra kapanıyor

1610629835699.png

Dünya dosyasının içinden uid.dat dosyasını sil ve tekrar dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl