Sol Reklam

Çözüldü Multiveerse-Core Dünyaların Spawn Noktaları.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frostyle7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 285
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

frostyle7

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
380
Yer
İstanbul
Minecraft
frostyle7

Discord:

frøstyle#7553

Şimdi olay şu en kısa haliyle 4 dünya var. 3 tanesi normal dünya 1 tanesi lobi. İstediğim şu ki ben normal olan dünyalardan birine girip orda öldüğümde veya o dünyada oyundan çıktığımda oyuna girince yenidn o dünyada doğmasını istiyorum. Beni her öldüğümd çıktığımda lobide doğuruyor. Bunun çözümünü bilen yardım etsin. (Ek olarak dünyalara özgü envanter hafızası bilen varsa... =)

Kod:
# Skript dosyasının başında bu bölümü ekleyin
options:
  last-location:
    default: ""
    type: string

# Oyuncu sunucuya katıldığında
on join:
    if {last-location.%player's uuid%} is set:
        teleport player to {last-location.%player's uuid%}
    else:
        teleport player to spawn location

# Oyuncu sunucudan ayrıldığında
on quit:
    set {last-location.%player's uuid%} to player's location

Bu skript, oyuncunun sunucuya katıldığında son konumunu kontrol eder. Eğer oyuncunun son konumu belirlenmişse, oyuncuyu o konuma teleport eder. Eğer oyuncunun son konumu belirlenmemişse, oyuncuyu spawn noktasına teleport eder. Oyuncu sunucudan ayrıldığında ise son konumunu kaydeder.

Bu örnek skripti sunucunuzdaki Skript eklentisine ekleyebilirsiniz. Ancak, skriptin doğru çalışabilmesi için sunucunuzda Skript eklentisinin kurulu ve yapılandırılmış olduğundan emin olun. Ayrıca, skripti ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

Kod:
# Skript dosyasının başında bu bölümü ekleyin
options:
  last-location:
    default: ""
    type: string

# Oyuncu sunucuya katıldığında
on join:
    if {last-location.%player's uuid%} is set:
        teleport player to {last-location.%player's uuid%}
    else:
        teleport player to spawn location

# Oyuncu sunucudan ayrıldığında
on quit:
    set {last-location.%player's uuid%} to player's location

Bu skript, oyuncunun sunucuya katıldığında son konumunu kontrol eder. Eğer oyuncunun son konumu belirlenmişse, oyuncuyu o konuma teleport eder. Eğer oyuncunun son konumu belirlenmemişse, oyuncuyu spawn noktasına teleport eder. Oyuncu sunucudan ayrıldığında ise son konumunu kaydeder.

Bu örnek skripti sunucunuzdaki Skript eklentisine ekleyebilirsiniz. Ancak, skriptin doğru çalışabilmesi için sunucunuzda Skript eklentisinin kurulu ve yapılandırılmış olduğundan emin olun. Ayrıca, skripti ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.
Merhabalar. Çok teşekkür ederim bilgi için. Denedim de oyundan çıkınca yeniden eski konuma ışınlıyor fakat öldükten sonra yeniden lobiye atıyor ve yeniden dünyaya girdiğimde yatağa tıklamama rağmen dünyanın default spawn noktasına atıyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!