Tanıtım Müjde! Bu plugin tam size göre! | QuickSell bir market eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekignydn

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20
Minecraft
ZekiReis

Discord:

zekidayim

Selamlar değerli MC-TR Ailesi
Daha önce kendimde kullanmış olduğum ve oldukça memnun kaldığım bu plugini tanıtmak için karşınızdayım.
Öncelikle isterseniz bu pluginde bizleri neler bekliyor, nedir, ne değildir? Onlara değinelim.

QuickSell

Quicksell plugini, mrCookieSlime adlı arkadaşımız tarafından ücretsiz olarak yayınlanan, yabancı sunucularda genellikle prison sunucularda kullanılan mağaza eklentisidir.Bu plugini tanıtmamın amacı TR Minecraft sunucularında faction sunucusu kuran ve lapis, hammadde gibi madenlerri bulunan arkadaşlarımızın işlerine yarayacağı düşüncesidir.
Quicksell plugini ile kısaca şunları yapabilirsiniz;

#1 Npcler oluşturup, madenlerinizde oyuncularınızın kazanmış olduğu mineralleri satmasını sağlayabilirsiniz.
smBYBSn.gif

#2 Eğer sunucunuzda bu tarz npcler kullanmak istemiyorsanız, bazı komutlar ile (sizin belirlediğiniz fiyatlara göre) itemleri satmasını sağlayabilirsiniz. "
Bahsettiğim komutlar şunlardır : /sellall <market adı> --> Örn. /sellall <lapis1> yada /sell <market adı> --> Örn. /sell <lapis1>
DZf4XBw.gif

#3 Sunucu marketinizde VIP gibi özel üyelik alan oyuncularınıza bu plugin ile boosters(çarpanlar) yetkisi sağlayabilirsiniz.
Boosters yetkisi verdiğiniz oyuncular, normal oyunculara bakarak daha fazla kazanç elde ederler. Nasıl mı? Örneğin, lapisin satış fiyatı adet olarak 10 TL.
VIP satınalan bir oyuncunuz lapis kazmaya başlar ve normal oyuncu her lapis satışında tanesi 10TL olan lapislerden 100 adet satınca 1000TL geliyorken, VIP satınalan oyuncunuza verdiğiniz atıyorum, 1.5x booster sayesinde 100 adet satınca, VIP üyeniz 1500TL alacaktır.
Tabi boosters sadece para için geçerli değil, Quicksell plugini bir çok plugini desteklediği için boosters'ı örneğin PrisonGems plugini ile de kullanabilirsiniz.
Desteklediği pluginler şunlardır:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
,
,
(Önermiyorum sıkıntılar çıkartabiliyor.)
DN9HMz6.gif

#4 Normalde bu pluginin autosell eklentisi var(
plugini ile birlike çalışacağı belirtiliyor.), fakat ne yapsam çalıştıramadım.Plugin sayfasında da başkalarının sıkıntılar yaşadığını öğrendim bu nedenle autosell özelliğini kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

#5 Quicksell ve PrisonUtils pluginleri ile birlikte (bence) yapabileceğiniz en güzen şey chest sistemi. Sistem şöyle; Öncelikle /backpack <oyuncu adı> <envanter satır sayısı> komutu ile dilediğiniz oyuncuya chest veriyorsunuz. Bu oyuncu lapiste kazmaya başlayınca envanterine gelen mineraller otomatikmen cheste gidiyor. OP serverler için birebir olduğunu düşünüyorum. Chest sistemini bir sonraki PrisonUtils plugini tanıtımı ile
birlikte tanıtacağım.Takipte kalın, hoşçakalın...

Son düzenleme:

Fiyatı çok ucuz. (!!) Sevdim :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
pek gerekli değil gibi.

Gayet güzel yabancı bir sunucuda görmüştüm.

Güzel bir eklenti tanıtımı olmuş ellerine sağlık.
Fakat beni yönledirdiği sayfada indirmek için tıkladığımda veya almak için tıkladığımda eror verdi :/

Güzel bir eklenti tanıtımı olmuş ellerine sağlık.
Fakat beni yönledirdiği sayfada indirmek için tıkladığımda veya almak için tıkladığımda eror verdi :/
Evet hocam hata yeni meydana gelmiş. Linki güncelledim. Tekrar deneyebilirsiniz.

Güzel bir eklenti eline sağlık başarılarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl