1. Erdemgil canlı yayın için 80TL ödediler şahidim.
2. Bu YouTuber'in yayınını bende izledim ki yayının 30. dakikasından itibaren sunucuya girilemedi bile. 45. dakikada falan girildi onda da sunucu göçük durumdaydı. Zaten sunucu zar zor açılmışken 40-50 kişi girmişti bu yüzden sunucu saldırıdan sonra aşırı onlineyi kaldıramadı.
3. SilentNW'nin UBER-BOT için para ödediklerini duydum. Hadi ödemediler diyelim EmreCan Erdem'e neden 50TL ödeme seçeneğinde bulundu onu da anlamış değilim ki 50TL'yi UBER-BOT'a vermişler ondan böyle bi teklif sundular yani bu bir "Göz Korktuma" veya hatta "Bizimle uğraşırsan seninle uğraşırız" gibisinden.
4. EmreCan'ın böyle bir şey yaptığına ilk duyduğumda inanamadım fakat bu kanıtlar(ss)ler beni çok şaşırttı.
5. (Maddeler üzerinde gidiyorum ki karışmasın). Haritalar alıntı demiş EmreCan :D Buna gerçekten sesli güldüm. Erdem benim yakından ziyade kardeşim gibidir. Sunucularının haritasını yaptığını kendisi yaptığını ben biliyorum. Bunu sunucuya saldırmaları için para veren birisine inandırmak zorunda değiller, değiliz.
6. Olarak bir sunucu bir sunucuda reklam yaptı diye forum konusu kaldırılamaz :D
7. Şansla tutmuş bir sunucu diye bir şey yoktur yani öyle bir kavram yok. Adamlar emek harcamış, saatlerini, günlerini harcamış sonuç olarak şans ile mi tuttu sunucu? Bunada güldüm yalan olmasın.
8. BayDoktor'un aboneleri gelip sizin sunucuda bu sunucucuyu değil BayDoktorun reklamı yapıyor açık açık. Tamamen Erdemlere aktif oyuncu kazandıracak bir şey dememiş. Eğer öyle bir şey olsaydı "Hemen gelin! +20'de event var vip çekilişi var o var bu var bomba olarak youtuber" var deseydi kabulüm. Ama burda öyle bir şey yok yani Erdemlerin haberi olmadan yapılmış bir şey.
9. Birde bu zergi mi ne var ya onu fazla yaşatmazlar yani eninde sonunda bu "çocuğun" başı derde girecektir. son olarak bunu söyleyeyim :D
Sonuç olarak haksız yere saldırılmış, mağdur durumda kalan taraf Erdem ve ekibinin sunucusudur.