Çözüldü Mücahit/GolemBey/Shazeon/Mucosgrin/Freya problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neon_vitor

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
88
Minecraft
neon_vitor

Discord:

neon#9620

Selamlar MC-TR Halkı,

Mücahit Aktaş 'Mucosgrin, Golembey, Shazeon' isimleriyle tanıdığınız kişi tekrardan Freya ismiyle camiyaya geri dönmeye çalışıyor. Daha önce kanalı Semih tarafından ve LittleRoomDev telif ihtarları sayesinde kapatıldı ve yeni kanal açarak yeni isimle geri dönmeye çalışıyor (kanal kapanması için 3 telif ihtarı gerekir öbür ihtarı kimin attığını bilmiyorum). Kendisi Semih'in paketini tekrardan çekerek kanalına atmış sesini bilen bir kişi videoyu açtıktan 10 saniye sonra Mücahit olduğunu anlar ayrıca discordunda GolemBey olduğunu söylediği bir mesajıda var.

Ayrıca kişi tanıttığı plugin paketinde videoda görebileceğiniz gibi PinataParty isimli bir paralı pluginide veriyor. Bu plugini leakli olarak veriyor, leakli plugin içeren bir plugin paketi satışından dolayıda ayrıca şikayet ediyorum. Kanıtları ve kişinin MC-TR hesabını aşağıya sıraladım.

Video:

Kendisinin golembey olduğunu söyleyen sohbet yazışması:
1652460977720.png

MC-TR Hesabı: https://www.mc-tr.com/uyeler/freya.148708/#recent-content

Kişinin MC-TR den uzaklaştırmasını istiyorum ayrıca kendisiyle iş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

1652469290150.png

Adam herkesden hızlı nick türetiyor valla 4.sünü sığdıramadım bile.

Konu hakkında yapılan incelemeler sonucunda şahsın daha önce de bu tarz olaylara farklı hesaplar kullanarak karıştığı tespit edildi. Hakkında zaten bir yasaklama kararı olan kullanıcının bağlantılı olduğu bütün forum hesapları kalıcı olarak yasaklandı.

İlgili karara aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

TIKLA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl