Danonelifeis
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- Danonelifeis
Discord:
The anone
The anone
SonNefes23
Merhaba Arkadaşlar Ben Sunucumda MTVehicle Kullanıyorum Vehicle Menuden Araçları Alıyorum satıcıya Ekliyorum Ama Araca Benden Başka Kimse Binemiyor Nasıl Onu Düzeltirim Nasıl Herkesin Binmesini Ayarlarım Yani Satıcıdan Alınca Hiç Kimse Binemiyor Yardım Edermisiniz

bimunora
Oyuncularınızın araçlara binebilmesi için "mtvehicles.ride" yetkisini Luckperms ya da GroupManager gibi bir eklenti ile kendilerine vermeniz gerekmektedir.Merhaba Arkadaşlar Ben Sunucumda MTVehicle Kullanıyorum Vehicle Menuden Araçları Alıyorum satıcıya Ekliyorum Ama Araca Benden Başka Kimse Binemiyor Nasıl Onu Düzeltirim Nasıl Herkesin Binmesini Ayarlarım Yani Satıcıdan Alınca Hiç Kimse Binemiyor Yardım Edermisiniz
The anone
Hayır nasıl bir yetki vereceğimOyuncularınıza gerekli izinleri verdiniz mi ?
The anone
tam anlayamadım nasıl yaparım bunu yani bir shopkeperss plugini ile satıcı koydum araç galerisine orada para verip alıyorlar sonra bu araca binme yetkiniz yok diyorOyuncularınızın araçlara binebilmesi için "mtvehicles.ride" yetkisini Luckperms ya da GroupManager gibi bir eklenti ile kendilerine vermeniz gerekmektedir.
SonNefes23
tam anlayamadım nasıl yaparım bunu yani bir shopkeperss plugini ile satıcı koydum araç galerisine orada para verip alıyorlar sonra bu araca binme yetkiniz yok diyor
The anone
Groupmanager kullanıyorunYetki plugini olarak hangisini kullanıyorsunuz. (Groupmanager , Luckperms vs.)
SonNefes23
Groupmanager kullanıyorun
The anone
Oyuna giren herkes bu grupta olacak değil mi/mangaddp grupismi mtvehicles.ride
grupismi kısmına hangi gruba eklemek istiyorsanız o grubu yazın.
SonNefes23
Oyuna giren herkes bu grupta olacak değil mi
The anone
Tamamdır yani /mangaddp oyuncu mtvehicles.ride yazacağım dime bunu yazınca sunucuya giren herkes kullana bilecek yanlış anlamadıysamHangi grubu yazarsanız o grupta olan bütün oyuncular için geçerli olacaktır.
Mesela sizin sunucuya girince herkes oyuncu grubu ile başlıyorsa o grupismi yerine oyuncu yazarsanız
bu araçları kullanabilirler.
The anone
Dün yapamadım bunu bugün yaptım ve söyle bir hata aldım ‘Oyuncu’ group does not exitHangi grubu yazarsanız o grupta olan bütün oyuncular için geçerli olacaktır.
Mesela sizin sunucuya girince herkes oyuncu grubu ile başlıyorsa o grupismi yerine oyuncu yazarsanız
bu araçları kullanabilirler.
SonNefes23
Dün yapamadım bunu bugün yaptım ve söyle bir hata aldım ‘Oyuncu’ group does not exit
The anone
Tmm şimdi oyuncu grubu açtım yaptım mesela sunucuya hiç girmemiş kişi şimdi girerse ona oyuncu groupunu verecek miOyuncu grubu yok diyor
Groupmanager den kontrol edin oyuncu grubunu başka türlü yazmış olabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!