Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba
Ben sitemizden mta sunucusu alanlar için freeroam sc paketi hazırlamak düşüncesi içerisindeyim.Paketler arasında 512 mb ram lı pakette var oyüzden 512 mb ram dahi kaldırması gerekli.Sizce kaç araba kaç skin yapayım ?
Selam Dostum, Görüldügü Üzere MTA sunucu paketi yapıcaksınız.
Öncelikle MTA Plugin Paketi Konusunda Türkiye Olarak çok nadir kişiler bilmekte.
Ve Siz Şimdi Burada MTA Plugin paketini koyarsanız, Herkez Onu indirir ama anlamaz Oyüzden
Güzel Bir Şekilde, Fotograflı Koyarsanız herkezin yararına olucaktır.
MTA'yı tam bilmiyorum. Eğer harita yapabiliyor isen, güzel bir askeri veya kasaba yapmanı tercih ederim. Araba olarak da askeri veya arazi araçlarını tercih ederim. Umarım işlerinde başarılı olursun ve bir çok kişi seni seçer, başarılar.
Selam Dostum, Görüldügü Üzere MTA sunucu paketi yapıcaksınız.
Öncelikle MTA Plugin Paketi Konusunda Türkiye Olarak çok nadir kişiler bilmekte.
Ve Siz Şimdi Burada MTA Plugin paketini koyarsanız, Herkez Onu indirir ama anlamaz Oyüzden
Güzel Bir Şekilde, Fotograflı Koyarsanız herkezin yararına olucaktır.
MTA'yı tam bilmiyorum. Eğer harita yapabiliyor isen, güzel bir askeri veya kasaba yapmanı tercih ederim. Araba olarak da askeri veya arazi araçlarını tercih ederim. Umarım işlerinde başarılı olursun ve bir çok kişi seni seçer, başarılar.
Öneriniz için teşekkür ederim öncelikle bir çok farklı oyun modu için yapıcam minecraftta nasıl faction skyblock var ise mta da da freeroam,askeri,race gibi türler var hepsi için farklı yapacağım :)