Çözüldü MSPT Yüksek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

merhaba arkadaşlar suncuum Ryzen 9 9950x ve 64 gb ram bir fiziksel sunucuda kurulu velocity ve 38 plugine sahip +5 tane dünyası var 10k chunk yüklü hepsinde tek kişi varken bile mspt bazen 15 16 diye çıkıyor 100 kişilere gelince 100 120 oluyo bunu nasıl çözebilirim? optimize sitelerine bakdım oradakilerin optimizelerini yapdım fakat çok az etkisi oldu

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
spark raporum burada

İletmiş olduğunuz spark raporunda mspt genel olarak sabit gözüküyor. Spark raporunu sunucuda oyuncular oynarken alıp atmanız daha iyi olabilir. RAM değeri 16 ya ayarlanmış farklı bir paket yoksa makine içinde arttırmanız sorun yaratmaz.

Oyuncular oynarken Spark'ı alırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Öncelikle optimizasyon için fork değiştirmenizi öneririm; Paper eski kaldı. Ayrıca, Xms ve Xmx değerlerini eşit yapmanızı öneririm.

Oyuncular oynarken Spark'ı alırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Öncelikle optimizasyon için fork değiştirmenizi öneririm; Paper eski kaldı. Ayrıca, Xms ve Xmx değerlerini eşit yapmanızı öneririm.
Paper harici hangi fork kullanılabilir ?

Leaf çoğu plugin ile uyumluluk sorunları var halen daha kullandığı pluginlerin bazıları uyumsuz. Pufferfish de aynı şekil uyumluluk sorunları var ve kullandığı sunucu sürümüne uygun sürümü yok. Perfonmans açısından bir şey diyemem ancak uyumluluk açısından sorunlar yaşanacağı için halen daha 2. önerim olabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
analiz raporunda çoğu şeyi iletiyor.

Leaf çoğu plugin ile uyumluluk sorunları var halen daha kullandığı pluginlerin bazıları uyumsuz. Pufferfish de aynı şekil uyumluluk sorunları var ve kullandığı sunucu sürümüne uygun sürümü yok. Perfonmans açısından bir şey diyemem ancak uyumluluk açısından sorunlar yaşanacağı için halen daha 2. önerim olabilir.

Hangi pluginler ile uyumsuz? Eğer çalışmayan plugini bildirirsen düzeltiyorlar ve ben bugüne kadar hiç uyumsuzluk sorunu yaşamadım Leaf'da

onları yapdım zaten yapmama rağmen hala aynı bir hatadan dolayı eski halien getirmek zorunda kaldım

+40 oyuncudayken yeni aldığım spark raporum
Buradan detaylı optimizasyon ayarlarına bakabilirsin. Haricinde, skriptlerinin sunucuya çok fazla yük bindirdiğini gördüm. Eğer karmaşık skript sistemlerini kaldırıp yerine plugin kullanma şansın varsa, sunucun çok daha optimize çalışacaktır.

Protocollib ve Citizensde çok performans yiyor bunların yerine PacketEvents ve Fancynpc kullan

Uzun zamandır Leaf kullanıyorum sadece Excellent Enchants'ta sorun yaşadım onda da bir hafta içinde sorunu çözdüler.

Decent Holograms yerine Fancy Holograms kullanabilirsin. FancyNPC'ye geçersen zaten neredeyse zorunlu olarak Fancy Holograms'a geçmen gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl