fuku61
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- RedWacco
Discord:
Yok
Yok
Kullandığın eklenti listesini atar mısınMerhaba Mctr bir sunucu açmaya karar verdim ve Batihosttan vds aldım 8gb Ram 16Çekirdek işlemci var İŞLEMCİ r9 mspt ve tps değerlerim çok yükseliyor sebebi nedir?
Yok
hemen BekleyinizKullandığın eklenti listesini atar mısın
Yok
spark raporu paylaşırmısın.
Yok
eklentiyi kurdum hemen atıyorumspark raporu paylaşırmısın.
GİRİŞ
Spark eklentisi Minecraft'ta sunucu geliştirenler ve modlama yapanlar için sunucunun sistem bileşenlerini anlık kaydeden ve profilleyen bir eklentidir. Biz bugün spark yardımıyla nasıl sunucu raporu alacağız bunu öğreneceğiz.
BAŞLANGIÇ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirdikten sonra Minecraft Sunucu > plugins klasörüne spark'ı içine aktarabilirsin.
KULLANIM
Bu eklentinin kullanımı diğer eklentilere göre çok basit. Sunucuya giriş yapın ve kendinize yetki vermeyi unutmayın...
- Deleted User 983126
- #mcserver #minecraft develop #profiler #spark #timings
- Cevaplar: 1
- Forum: Minecraft Plugin Tanıtımları
Yok
spark raporu paylaşırmısın.
GİRİŞ
Spark eklentisi Minecraft'ta sunucu geliştirenler ve modlama yapanlar için sunucunun sistem bileşenlerini anlık kaydeden ve profilleyen bir eklentidir. Biz bugün spark yardımıyla nasıl sunucu raporu alacağız bunu öğreneceğiz.
BAŞLANGIÇ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirdikten sonra Minecraft Sunucu > plugins klasörüne spark'ı içine aktarabilirsin.
KULLANIM
Bu eklentinin kullanımı diğer eklentilere göre çok basit. Sunucuya giriş yapın ve kendinize yetki vermeyi unutmayın...
- Deleted User 983126
- #mcserver #minecraft develop #profiler #spark #timings
- Cevaplar: 1
- Forum: Minecraft Plugin Tanıtımları
5-10 dklık bir rapor atın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yok
5-10 dklık bir rapor atın.
Yok
Kullandıgnız skriptler nelerdir ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yok
skript te kullandığım sadece komut değiştirme mvspawn yerine spawn gibiKullandıgnız skriptler nelerdir ?
miosett
miosett
Veya sorunu bulmak için plugin elemeyi kullanın pluginleri tek tek çıkarıp ekleyin bundan başka söyleyebileceğim Plugin veya javayı güncelleyip daha iyi bir optimizasyon yapmanızdır.@fuku61 Merhabalar iyi akşamlar spark raporunuza göz attığım kadarıyla CPUnuz yetersiz kalıyor aldığınız hosting ile iletişime geçerek yardım talep edebilirsiniz veya Forumda bulunan Onaylı Hostinglere bir gözatabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!