Sol Reklam

Çözüldü MSPT & TPS Sorunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TunahanCLKK

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
70
Yer
İstanbul
Minecraft
TTunahanCLKK

Discord:

TunahanCLKK#0034

Sunucumda +25 kişi var ve durum böyle anlayan vatandaşlar varsa acilinden lütfen yanıtlarsa sevinrim.
1683469139171.png

Selamlar, Muhtemelen sebebi dünyanızın chunklarını önceden açmamanız, onun dışında optimize ayarları yapılmamış olabilir, ayrıca villagerlar üst sürümlerde ne yazık ki sistemi yiyor o sebepten bazı pluginler var
Villager lagı azaltmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aikar Flag kullanmanızı öneririm starter.bat üzerine ekleyerek optimizeye katkıda bulunabilirsin
Aikar Flag için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dünya chunklarını açmak için Chunky eklentisi kullanabilirsin
Chunky için

Mobstacker kendim çok kullanmıyorum ancak tps üzerine etkisi kesinlikle oldukça yüksek, mobları iç içe stackleyerek tek bir entity olarak yükletiyor.
Mobstacker için

Ayrıca optimizasyon ayarları için bu konuya bakabilirsin TIKLA

Umarım işine yarar

Chunky tarattım ancak diğer önerilerinizi deneyeceğim,teşekkürler.

Selamlar, Muhtemelen sebebi dünyanızın chunklarını önceden açmamanız, onun dışında optimize ayarları yapılmamış olabilir, ayrıca villagerlar üst sürümlerde ne yazık ki sistemi yiyor o sebepten bazı pluginler var
Villager lagı azaltmak için

Aikar Flag kullanmanızı öneririm starter.bat üzerine ekleyerek optimizeye katkıda bulunabilirsin
Aikar Flag için

Dünya chunklarını açmak için Chunky eklentisi kullanabilirsin
Chunky için

Mobstacker kendim çok kullanmıyorum ancak tps üzerine etkisi kesinlikle oldukça yüksek, mobları iç içe stackleyerek tek bir entity olarak yükletiyor.
Mobstacker için

Ayrıca optimizasyon ayarları için bu konuya bakabilirsin TIKLA

Umarım işine yarar
bende bunları kullanıyorum paketlerimde büyük ölçüde tps sorununu önlüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı