benjamin17
_profes_
hocam boxpvp sunucusu chunky ve dunya sinirini dusurmek disinda hepsi yapili zaten boxpvp ye gereklimi sizceChunky plugini ile chunkları yüklemek
Oyunculara görüş sınırı eklemek
Mob doğmasını sınırlamak
Dünya sınırını düşürmek
Yere düşen eşyaların, mobların vs belirli bir süre içinde yok olmasını sağlamak.
noxywashere
Belirttiğin E5 işlemcilerde zaten 1.12.+ sürümler önerilmiyor, basit bir sunucuda yine de bir nebze çözüm üretilebilirken sürekli etkileşimin olduğu bir sunucuda maalesef ki çok bir çözümünüz bulunmuyor.suanki hostingimin ram leri ddr3 ve ssd leri eski oldugundan dolayi mspt yukseldigini dusunuyorum (15 kiside 40-50 tavan yapiyor)
yeni hostinge gecmeye suanda butcem yetmiyor bir sureligine de olsa mspt yi dengede tutmak icin oneriler verebilirmisiniz?
_profes_
e5 oldugunu soylemedim 8gb ram ryzen9 5900x cpu varBelirttiğin E5 işlemcilerde zaten 1.12.+ sürümler önerilmiyor, basit bir sunucuda yine de bir nebze çözüm üretilebilirken sürekli etkileşimin olduğu bir sunucuda maalesef ki çok bir çözümünüz bulunmuyor.
_profes_
hocam server.properties den bunlari kapattimda npcs den supheleniyorum kapatsammiChunky plugini ile chunkları yüklemek
Oyunculara görüş sınırı eklemek
Mob doğmasını sınırlamak
Dünya sınırını düşürmek
Yere düşen eşyaların, mobların vs belirli bir süre içinde yok olmasını sağlamak.

benjamin17
O işlemci benim bildiğim sadece ddr4 destekli araştırdığımda eminmisiniz işlemcinin o olduğuna?e5 oldugunu soylemedim 8gb ram ryzen9 5900x cpu var
noxywashere
DDr3 olduğundan bahsediyorsun, DDr4 destekleyen bir işlemci alıp nasıl DDr3 kullanabilirsiniz? Ayrıca belirttiğiniz işlemci ve donanımda çok rahat 50 oyuncu oynatmanız gerekiyor.e5 oldugunu soylemedim 8gb ram ryzen9 5900x cpu var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!