MSPT sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LumosNET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LumosNET

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Minecraft
profkas_

Discord:

_profes_

suanki hostingimin ram leri ddr3 ve ssd leri eski oldugundan dolayi mspt yukseldigini dusunuyorum (15 kiside 40-50 tavan yapiyor)
yeni hostinge gecmeye suanda butcem yetmiyor bir sureligine de olsa mspt yi dengede tutmak icin oneriler verebilirmisiniz?

Chunky plugini ile chunkları yüklemek
Oyunculara görüş sınırı eklemek
Mob doğmasını sınırlamak
Dünya sınırını düşürmek
Yere düşen eşyaların, mobların vs belirli bir süre içinde yok olmasını sağlamak.

Mob doğmasını sınırlamak
Dünya sınırını düşürmek
Yere düşen eşyaların, mobların vs belirli bir süre içinde yok olmasını sağlamak.
hocam boxpvp sunucusu chunky ve dunya sinirini dusurmek disinda hepsi yapili zaten boxpvp ye gereklimi sizce

suanki hostingimin ram leri ddr3 ve ssd leri eski oldugundan dolayi mspt yukseldigini dusunuyorum (15 kiside 40-50 tavan yapiyor)
yeni hostinge gecmeye suanda butcem yetmiyor bir sureligine de olsa mspt yi dengede tutmak icin oneriler verebilirmisiniz?
Belirttiğin E5 işlemcilerde zaten 1.12.+ sürümler önerilmiyor, basit bir sunucuda yine de bir nebze çözüm üretilebilirken sürekli etkileşimin olduğu bir sunucuda maalesef ki çok bir çözümünüz bulunmuyor.

Belirttiğin E5 işlemcilerde zaten 1.12.+ sürümler önerilmiyor, basit bir sunucuda yine de bir nebze çözüm üretilebilirken sürekli etkileşimin olduğu bir sunucuda maalesef ki çok bir çözümünüz bulunmuyor.
e5 oldugunu soylemedim 8gb ram ryzen9 5900x cpu var

Mob doğmasını sınırlamak
Dünya sınırını düşürmek
hocam server.properties den bunlari kapattimda npcs den supheleniyorum kapatsammi

Ekli dosyalar

• quickshot_240611_153046.png
    quickshot_240611_153046.png
    79,4 KB · Görüntüleme: 76
e5 oldugunu soylemedim 8gb ram ryzen9 5900x cpu var
DDr3 olduğundan bahsediyorsun, DDr4 destekleyen bir işlemci alıp nasıl DDr3 kullanabilirsiniz? Ayrıca belirttiğiniz işlemci ve donanımda çok rahat 50 oyuncu oynatmanız gerekiyor.

ddr3 yazınca benimde aklıma e5 geldi açıkçası, durum şüpheli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl