Çözüldü MSPT 60 lara kadar çıkıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RekMean

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
TheForest0102
Arkadaşlar benim bi sunucum var bu sunucu towny sunucusu her optimize yapılı her şey yapılı ama nedense sunucuda chunk fln yüklerken anlık lag giriyo bunun sebebini çozemedim yardımcı olurmusunuz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Paylaşıyorum

Sunucu özellikleri

ryzen 9 5950x 12 çekirdek

16 gb ram

server 2019 kullanabilirsin.
daha iyi performans için pufferfishe geçebilirsin.

Hostingde işletim sistemi değiştiriliyormu bilmiyorum ama denerim.

Merhaba,

Chunky ile Chunk taratma işlevi yapın ve tekrar deneyin.

Sevgiler.
Chunky yaptım her şey ayarlı hostingle konuştum sorun vds de değil pakket sorun var diyo kontrol ediniz kendi paketinizi diyo.

Chunky yaptım her şey ayarlı hostingle konuştum sorun vds de değil pakket sorun var diyo kontrol ediniz kendi paketinizi diyo.
hostinglere kalsa tüm virtualları Sütten çıkmış ak kaşık gibi zaten

MSPT ne olurda artar yada MSPT ne demek anlata bilcek varmı ?

Milliseconds per tick, Bir paketin işlenmesi için gereken zaman, 40 - 55 arası ve ya daha yüksekse, oyun saniyede 20 tick işleyemez ve sunucu paket işlemesi zorlaşır.
Dynmap fullrender aldın mı? ayrıca şayet kullanmayı biliyorsan linux dağıtımlarına göz atabilirsin

Milliseconds per tick, Bir paketin işlenmesi için gereken zaman, 40 - 55 arası ve ya daha yüksekse, oyun saniyede 20 tick işleyemez ve sunucu paket işlemesi zorlaşır.
Dynmap fullrender aldın mı? ayrıca şayet kullanmayı biliyorsan linux dağıtımlarına göz atabilirsin
Dynmap fullrender surface fln kalmıştı onlarda hep dynmap pause full yapıyodum

Konsol hataları gözüme çarptı yardımcı olmak için hadi gel birlikte onları çözelim!

default.txt, ovocean.txt, flames, sk89q.txt, amidst.txt. (Tavsiyem dynmap klasörünü silip sunucuyu tekrar başlat baştan kendi default klasör kursun.)

Dynmapin dosyalarını bilerek sildik onda sorun yok.
Konsol hataları gözüme çarptı yardımcı olmak için hadi gel birlikte onları çözelim!

default.txt, ovocean.txt, flames, sk89q.txt, amidst.txt. (Tavsiyem dynmap klasörünü silip sunucuyu tekrar başlat baştan kendi default klasör kursun.)

Dynmap fullrender almazsanız chunkları kendi içinde kaydetme işi dahilinde sunucuyu yorar, dynmap kaldırıp performans testi yapın yada dynmap fullrender alın

Dynmap fullrender almazsanız chunkları kendi içinde kaydetme işi dahilinde sunucuyu yorar, dynmap kaldırıp performans testi yapın yada dynmap fullrender alın
Fullrender yapıyorum şuan bittiği zaman tekrardan yazıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl