Çözüldü MSM (Minecraft Sunucu Merkezi) Rezaleti

roqev

Yay Yok, İskelet Yok
MinePass
Elmaslar
104
Minecraft
xtaf_

Discord:

xtaf_

Merhabalar 18.10.2023 tarihinde MSM (Minecraft Sunucu Merkezi ) sahibi Yu*** ÜZ**** adlı kışıden discord reklamı aldım ve 50 TL olan reklama çekılış içinde 25tl verdım uğraşmayayım diye anlaşmamızda da bunu dile getırdım Yu*** Üz**** (SonsuzTürk) kabul ettı . 25.10.2023 çekılış bitti ve eymen adlı bı kullanıcı talep açıp MSM paramı istediğim zaman size yönlendırdıler diyor SonsuzTürk e yazdığım zaman bana ilk gün bakmadı 2. gün 26.10.2023 tarıhınde 1 mesaj gönderdi siz parayı gönderin ben sizin paketınızı elmas pakete yükselteyım ben hayır desem israrla fazladan özel oda 2+ everyone eklıyor ve saat 19:48 den sonra attığım hiç bi mesaj bakmıyor bu gibi dolandırıcı insanlar bitmezler
msm dolandırıcı.jpg
msm dolandırıcı 1.jpg
msm dolandırıcı 2.jpg
msm dolandırıcı 3.jpg
msm 4.png
msm 5.png
msm 6.png
msm 7.png
msm 8.png
msm 9.png

Ekli dosyalar

• msm dolandırıcı 2.jpg
    msm dolandırıcı 2.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleme:
Ben çoğunlukla birşeyden birşey satın olmadan önce ilk legallik kağıtlarını inceliyorum. Üstüne de ilk baktığım şey O İŞİ YAPAN YERIN İSMİ oluyor. Basit birşeyse güvenilirliğim düşüyor. Ama birazcık daha yaratıcı bir ismi varsa tercih ediyorum ve Legallik kağıtlarına bakıyorum. Sağ solu gerçekten temizmi.

Yani Atıcaklarını da sanmıyorum, 25TLninde değeri yok... Bunun için kendi isimlerini karalamaları komik yani.

Neyse bakalım çözülür umarım, Başarılar.

SonsüzTürk'ün adına daha önce kara liste konusu açıldı. İnceleyip güvenmemeliydin, konu kaldırılmalı.

Konuyu incelediğimizde, @SonsuzTurk isimli forum üyesi para iadesi/çekiliş ödül teslimi yapmamış, MC-TR forum yetkilileri tarafından konu hakkında talep edilen bilgileri iletmemiştir.

Dolandırıcılık sebebinden SonsuzTurk 12 ay forumumuzdan uzaklaştırılma cezası almıştır.​

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl