MRGAMING.NET Hard SkyBlock Sunucusu [1.8] play.mrgaming.net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı hazır , mapleri beğenmedim , sistemler her zamanki sistemler . Başarılar !
Sistemler sadece yazıya dökülmüş bir şey yine de yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
PW2 görüyorum :dusundurucu:

Hangi konuda görüyorsunuz öneriler üzerine düzeltilebilir.
Eleştireyede açık deilsiniz 1 tlye demir satılması bir golem sp 3 golem çıkarır ortalama 3 saniyede oda 15 demir 15 tl ediyor 3 saniyede

İlk öncellikle şahsi görüşlerim bunlar
-Prefixler bana göre uygun değil ondan çok içimi açmadı(2015 sunucularına döndüm)
-Web siteniz güncel yazılımlara göre çok geri de kalmış ve fazla karmaşık.
-Sistemlerde de yenilik yok yakın zamanlarda update ile geliştirmelisiniz.
Onun haricinde gelişebilir bir sunucu başarılar.

Bazı sunucuların Hard başlığı altında op sunucular oluşturmasından sıkılmıştık fakat siz gerçek anlamıyla HARD olarak sunucu kurmuşsunuz teşekkürlerimi sunuyorum fakat reklam konusunda sıkıntılarınız var oyuncu sayınızın az olduğunu görüyorum

Bazı sunucuların Hard başlığı altında op sunucular oluşturmasından sıkılmıştık fakat siz gerçek anlamıyla HARD olarak sunucu kurmuşsunuz teşekkürlerimi sunuyorum fakat reklam konusunda sıkıntılarınız var oyuncu sayınızın az olduğunu görüyorum
Çok Teşekkürler evet haklısınız reklam konusunda eksiğimiz var şuan da bir kaç büyük sorunumuz vardı onlarıda çözdük inşallah yakın zamanda güzel bir reklam vereceğiz.

1638011988079.png

Skyblock 2.1.5. Yenilikleri İle Sizlerle

Veri merkezi transfer işlemi gerçekleşip gerekli ayarlardan sonra sunucunun bakım modu sona erdi. Sorunsuz erişim sağlayabilirsiniz (play.mrgaming.net)

Aşağıdaki listede bu süreçte hangi yenilikler ve optimizasyonlar eklendiğini inceleyebilirsiniz:

✦ En büyük sorun olan ping sorunu çözüldü.
✦ Skyblock spawn haritası güncellendi.
✦ Skyblock sunucusuna Arena eklendi.
✦ Skyblock sunucusunda AFK kalarak para kazanabileceğiniz sistem getirildi. (/vn)
✦ Lobi sunucusundaki ilk giriş drop sorunu çözüldü.
✦ Bakım sonrası geçici /telafi komutu ile ödülünüzü alabilirsiniz.
✦ Tüm sunuculardaki küçük değişiklikler. (Yazı fontları, optimizasyonlar, vs.)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sanırım son güncelleme ile sunucuda keyifli vakit geçirecekmişim gibi geliyor. Başarılar mrgaming

Konu tasarımının geliştirilmesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl