Tanıtım Mr.Baf Bot İle Sunucu Moderasyonu Artık Çok Kolay Prefix !! küfürengel-saas-reklamengel vb. komutlar Bu Botta Şimdiden Teşekkürler

Baflego

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Baflego

Discord:

Baflego#0001

Mr.Baf Bot
Prefix"!!" Botu Sunucunuza Davet etmek için !!aktif
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kolay Moderasyon Botu
Basitleştirilmiş menü
Geliştirilme sürecinde olan bir bot ayrıca yeni komutlar eklenecek !!sunucukur vb.
Türkçe Bir Menüsü Vardır
Şu anlık 7/24 Değildir ama günün Her saatinde aktif görebilirsiniz
Mod logları sayesinde sunucuda oluşturduğunuz rollerin loglarını, silinen mesajları, kurulan odaları, görebilme imkanı sunar
Eğer Botla ilgili sıkıntı yaşarsanız Baflego#0001
Şimdiden Davetleyen Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum...
Her ne kadar sürçülisan ettiysem affola ♥

Ekli dosyalar

• unknown (10).png
    unknown (10).png
    47,2 KB · Görüntüleme: 186
  • unknown (11).png
    unknown (11).png
    33,7 KB · Görüntüleme: 184
Botun menüleri güzel gözüküyor, komutları biraz az daha fazla komut eklerseniz daha güzel bir bot olcaktır. Bir de 7/24 aktif değil demişsiniz ama günün her saatinde aktif görebilirsiniz de demişsiniz. Bu 7/24 aktiflik olmuyor mu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Botun menüleri güzel gözüküyor, komutları biraz az daha fazla komut eklerseniz daha güzel bir bot olcaktır. Bir de 7/24 aktif değil demişsiniz ama günün her saatinde aktif görebilirsiniz de demişsiniz. Bu 7/24 aktiflik olmuyor mu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Botu kendi bilgisayarımdan açtığım için öyle dedim yaklaşık bir aya bütün komutları içine eklemeyi ve 7/24 yapma planım var onun için pc de 13:00 dan gece 3 e kadar duruyorum o zamana kadarda açık kalıyor :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl