Tanıtım mPickaxe | ⭐3x3 BLOK KIRMA EKLENTİSİ⭐

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muchiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muchiro

Yaşa Mustafa Kemal Paşa, yaşa.
Elmaslar
14
Minecraft
muchiroTR

Discord:

mmuchiro

Minecraft Sürümleri
1.8.8 1.16.5 1.20.1
mPickaxe 1.8.2
Belirlemiş olduğunuz özel kazma ismi ile blokları 3x3 (9 blok) şeklinde kırmanıza yarar.
⚠️Eklenti henüz oyuncular ile test edilmemiştir, bu nedenle olası optimizasyon sorunları veya açıklar olabilir.
Sizden gelen geri bildirimler ile bu sorunların ve açıkların en kısa sürede çözülmesini sağlayacağım.
Gerekli Eklentiler:
Hiç bir eklenti gerektirmiyor.
Test edilen sürümler:
1.8.8
1.16.5
1.20.1
⚠️config.yml değiştirmek için sunucunun kapalı olması gereklidir.
NOT: Discord sunucumda sürekli olarak eklenti paylaşıp sürekli olarak güncelleme yapacağım. Bu benim ilk eklentim.

Video:

İndirme Bağlantıları:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[Eski sürüm olduğu için mediafire önermiyorum]

Son düzenleme:
mPickaxe
Belirlemiş olduğunuz özel kazma ismi ile blokları 3x3 (9 blok) şeklinde kırmanıza yarar.
⚠️Eklenti henüz oyuncular ile test edilmemiştir, bu nedenle olası optimizasyon sorunları veya açıklar olabilir.
Sizden gelen geri bildirimler ile bu sorunların ve açıkların en kısa sürede çözülmesini sağlayacağım.
Gerekli Eklentiler:
Hiç bir eklenti gerektirmiyor.
Test edilen sürümler:
1.8.8

NOT: Discord sunucumda sürekli olarak eklenti paylaşıp sürekli olarak güncelleme yapacağım. Bu benim ilk eklentim lütfen ona göre yorum yapınız.

Video:

İndirme Bağlantıları:

Güzel bir eklenti olmuş github linki mediafire yönlendirme yapıyor. Düzeltebilirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Hocam bunu üst sürümlere güncellerseniz güzel olabilir.

1.5

[ + ] Lore özelliği eklendi.
[ + ] pickaxe-name-zorunlulugu ve pickaxe-lore-zorunlulugu eklendi.
[⚠️] Config.yml'i güncellerken sunucunun kapalı olması gerekiyor aksi halde eklenti kendini defaultConfig'e alıyor.

Güzel bir eklenti olmuş başarılar.

Kısa süre içerisinde üst sürüm güncellemesi yapacağım.
Bence sadece 3x3 ile sınırlamayın. Kullanıcı config.yml üzerinden kazma oluştursun. Bu kazmaya büyü vs. verebilsin ve 5x5 vb. özel olarak ayarlanabilsin. Maksimum limit 16x16, minimum limit 2x2 olsun. Örnek olarak koda bakabilirsiniz.

Kazma alma komutu da /kazma <kazma1/kazma2...> olabilir.

YAML:
kazma1:
 enchant: 3 # büyü kodu
 buyukluk: 3 # 3x3 vb.
 durability: 12 # dayanıklılık
 type: IRON # Demir, altın vb. kazma gibi
 name: "&eKazma İsmi" veya default
 descreption: "&6&lKazma Açıklaması" veya default
kazma2:
 enchant: default # büyü kodu
 buyukluk: 5 # 3x3 vb.
 durability: 300 # dayanıklılık
 type: GOLD # Demir, altın vb. kazma gibi
 name: "&eKazma İsmi" veya default
 descreption: "&6&lKazma Açıklaması" veya default

default = Büyüsüz, isimsiz, açıklamasız vb. (Kısaca kazmanın normal hali.)

Son düzenleme:
Bence sadece 3x3 ile sınırlamayın. Kullanıcı config.yml üzerinden kazma oluştursun. Bu kazmaya büyü vs. verebilsin ve 5x5 vb. özel olarak ayarlanabilsin. Maksimum limit 16x16 olsun. Örnek olarak koda bakabilirsiniz.

YAML:
kazma1:
 enchant: 3 # büyü kodu
 buyukluk: 3 # 3x3 vb.
 durability: 12 # dayanıklılık
 type: IRON # Demir, altın vb. kazma gibi
kazma2:
 enchant: 5 # büyü kodu
 buyukluk: 5 # 3x3 vb.
 durability: 300 # dayanıklılık
 type: GOLD # Demir, altın vb. kazma gibi
Fikir için teşekkürler. 2.5 ya da 3.0 güncellemesinde ekleyebilirim fikir hoşuma gitti.

1.6

[ + ] Lore ile birlikte gelen lore de ne olursa olsun 3x3 kırma sorunu düzeltildi.
[ + ] DIAMOND_PICKAXE eşyası hariç hiç bir eşya da 3x3 kırma çalışmaması ayarlandı.

1.7

[ + ] /mpickaxe reload || /mpickaxe discord komutları eklendi.
[ + ] mpickaxe.admin ile tüm komutların kullanımına izin verebilirsiniz
[ + ] Kırılan blokların yere düşmesi ayarlandı.

[ ! ] /mpickaxe reload komutunda sorun yaşandığı için kullanıma kapatıldı.

worldguard ve claim pluginleri için nasıl bir uyum yaptın mesela ben bir yeri kırıyorum kırdığım blockun solundaki yer claimli orayı da kırıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl