Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reis 7:25 ve 9:56 dakikaları arasında sesin kesilmiş. Bilgin olsun diye dedim. Video çok güzel olmuş. Sesin zaten ayrı güzel. Ancak sana karşı team kurmaları çok sinirimi bozdu. Videoyu sabote etmek demektir bu. Ancak sen yinede sinirlenmedin. Helal olsun.
Reis 7:25 ve 9:56 dakikaları arasında sesin kesilmiş. Bilgin olsun diye dedim. Video çok güzel olmuş. Sesin zaten ayrı güzel. Ancak sana karşı team kurmaları çok sinirimi bozdu. Videoyu sabote etmek demektir bu. Ancak sen yinede sinirlenmedin. Helal olsun.
Kesinti arka plan da çalan şarkıdan dolayı video telif yediği için öyle bir şey olmuş Artık alıştım sabote olaylarına kişiler ve düşüncelere inat videoyu her zaman için paylaşıyorum Yorumun için Teşekkür Ederim