Mouse Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YOUTUBE Ramoftbl

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
whitederf
Merhaba Arkadaşlar Ben Valorant Ve Minecraft İçin Mous Arıyorum Şimdiki Mousem Hxsj T66 Hiç Memnun Değilim 1 yıl olmadan Bozuldu. Şimdi Hxsj T90 Almak İstiyorym Sizce İyi Mouse Mi İyi Değilse Bir Öneri verirmisiniz. Kablosuz 2.4ghz şarjlı olsun doldurulabilen şarjlı birde software olsun yani tuş falan atama mümkün olsun işığı falan değişebiliyim.

900 tl bütçeyle HXSJ T90 ı kaçırma derim bir süre kullanmıştım memnun kaldım seninde memnun kalacağını düşünüyorum hem ele güzel oturuyor hem ergonomik.

İtopya üzerinden sipariş verebiliyormusunuz bilmiyorum ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gerçekten fiyat performans ürünü.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aktif olarak kullandığım mouse kendisi, bazen scrollun'da ufak sorunlar yaşıyorum ve gerçekten sinir bozucu hale geliyor gerçi 3. yılına girdi kendisi benim ellerimde o kadar da olur diye düşünüyorum genel olarak başka bir sorunum bulunmadı öneririm.

gaming için asla logitechten şaşmam tabi en fazla 2 yıl içerisinde elimin altında 75 parçaya bölüneceğini bilerek alıyorum ofis, ders vb için kablosuz ucuz bir mouse yeterli, masa çok karışıksa defter kitap falan kablo sıkıntı oluyor

Logitech G300S öneririm.

Kronik sorunu bulunuyor daha önce birçok tanıdığım da ve internet kafe sahibinden şikayet duydum. Ayrıca bildiğim kadarıyla doğru düzgün bir dpi ayarlaması bile yapılamıyor.

Merhaba Arkadaşlar Ben Valorant Ve Minecraft İçin Mous Arıyorum Şimdiki Mousem Hxsj T66 Hiç Memnun Değilim 1 yıl olmadan Bozuldu. Şimdi Hxsj T90 Almak İstiyorym Sizce İyi Mouse Mi İyi Değilse Bir Öneri verirmisiniz. Kablosuz 2.4ghz şarjlı olsun doldurulabilen şarjlı birde software olsun yani tuş falan atama mümkün olsun işığı falan değişebiliyim.
Belirttiğiniz bütçeye göre doğru düzgün bir mouse bulmak biraz zor. 5 sene gamepower icarus kullandım. 9 adet programlanabilir tuş ve ışık ayarlama vb her türlü şeyi var. Tek sorunu biraz ağır ve sensörü çok çok kaliteli değil.

Yazılımsız ama bütçeye göre iyi olsun derseniz temu veya Ali express üstünde attack shark modellerine göz atabilirsiniz.

razer deathadder v2 hyperspeed leziz.

saçma bim mouselarından almada ne alırsan al harbi elinde patlıyurlar 2 hafta sonra

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl