Mouse & Klavye Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mohojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mohojo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Mouse ve klavye önerisine ihtiyacım var teşekkürler.
Mouse için bunu seçtim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Klavye için bunu seçtim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Seçtiğim ürünler hakkında bilginiz var mı öneriyor musunuz başka önerileriniz var mı yazarsanız çok sevinirim

Mouse ve klavye önerisine ihtiyacım var teşekkürler.
Mouse için bunu seçtim:

Klavye için bunu seçtim:

Seçtiğim ürünler hakkında bilginiz var mı öneriyor musunuz başka önerileriniz var mı yazarsanız çok sevinirim
Bir önerim yok fakat bu bütçelerde mekanik klavyelerden uzak durmanızı öneririm.

usta bu bütçe ile mekanik girme, kaliteli olmaz 1 aya yenisini alırsın mause olarakta
smx-g68 spear çok iyidir kendim 2 yıldır kullanıyorum birşeyi yok

Klavye olarak kendim de kullandığım bir ürünü önereceğim
Razer Blackwidow V3 Green Switch uzun süredir kullanıyorum genel olarak memnunum fakat zaman geçtikçe kafa yoruyor
Mouse olarak Razer Deathadder almanı pek önermem eğer çok kullanacaksan bir kaç ay sonra scroll bozuluyor onun yerine SteelSeries Rival 3 alabilirsin tasarımı gayet hoş ve fiyat performans ürünüdür

Konfulonu kesinlikle alma! kardeşime aldım ve 2. ayın sonunda space, z, w, f,ctrl, tab, v gibi şeyler çalışmıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl