Motive pankartları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiraldus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.430

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

Merhabalar, yine ben...

Açıkçası forumda biraz agresif davrandığımı düşünüyorum. Daha uyumlu ve ilham veren, destek çıkan biri olmak için çabalayacağım. Bu konuyla ilgili bir proje düşündüm. Haftanın belirli günleri forumda motive edici sözler içeren kart tasarımları paylaşacağım ve önerilerde bulunacağım. İnsanlara daha destek çıkan, yardımcı olan biri olmaya çalışacağım.

Eğer diğerleri de bu projeye destek çıkacaksa böyle bir şey yapma planındayım.
Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve daha fazlasını bekliyorum.

Contra - Böyle

Başkaları konuya agresif yaklaşım sergiliyorsa yazılanlarda yanlışlık vardır.Karşında olan insanı tahrik ediyorsundur ki karşında ki insan da sana agresif davranıyordur.

Anlayamadım?

Başkaları konuya agresif yaklaşım sergiliyorsa yazılanlarda yanlışlık vardır.Karşında olan insanı tahrik ediyorsundur ki karşında ki insan da sana agresif davranıyordur.
Şu an benim bahsettiğim şeyden çok uzakta olduğunu söylemeliyim. Ben burada projem için fikirler, düşünceler bekliyorum. Şimdilik beni veya konuları bırakalım ve proje hakkındaki fikirlerine odaklanalım Melih.

Tasarım için ünlü filmlerin repliklerini kullanabilirsin.

Güzel fikir olduğu söylenebilir. Bu zamanlarda insanların pozitif şeylere ihtiyacı var. Kolay gelsin amiral'im <3

Anlayamadım?

Şu an benim bahsettiğim şeyden çok uzakta olduğunu söylemeliyim. Ben burada projem için fikirler, düşünceler bekliyorum. Şimdilik beni veya konuları bırakalım ve proje hakkındaki fikirlerine odaklanalım Melih.
Şakı bi tane baya güzel dinle anlarsın

İlk pankartına benim adımı yazsana amiral'cim.

Birinin edindikleri tecrübeyi ve bilgiyi seninle paylaşmasını istemeyeceğini sanmıyorum, forumdaki herkes motive etme açısından daha çok destekte bulunmalı, aynı bu projedeki gibi.

Birinin edindikleri tecrübeyi ve bilgiyi seninle paylaşmasını istemeyeceğini sanmıyorum, forumdaki herkes motive etme açısından daha çok destekte bulunmalı, aynı bu projedeki gibi.
Bu bir motive. Yaptıkları işte manevi bir destek. Adama program kullanmayı öğretmeyeceğim. Dediğim gibi manevi bir destek olacak ve ilham verecek...

Çok güzel düşünmüşsün Emir abi

Güzel bir proje olur. Kişilerin hayal kapakçıklarını açabilirsin :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl