Tasarım Motivasyon içerikli paylaşımlar | VOL 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
301
bugünden itibaren sizler için telefon duvar kağıtlarınıza, bilgisayar arka planınıza koyabileceğiniz, motivasyon içerikli tasarımlar yapıp paylaşacağım.
Çok uzatmadan, sizlere yaptığım ilk çalışma olan VOL 1'i sunarım.

JDQzbj.jpg

Tasarımlar beğenildiği takdirde VOL2 gelecektir.
İyi günler dilerim.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sözün yazıldığı metinin puntosu çok büyük olmuş. En alttaki çizgiler kötü durmuş. Ve MRX yazısındaki gölge efekti de olmamış. Onun dışında gayet güzel bir tasarım demek istiyorum ama bunlar dışında bir şey göremiyorum.

Sözün yazıldığı metinin puntosu çok büyük olmuş. En alttaki çizgiler kötü durmuş. Ve MRX yazısındaki gölge efekti de olmamış. Onun dışında gayet güzel bir tasarım demek istiyorum ama bunlar dışında bir şey göremiyorum.
Eleştiriniz için öncelikle çok teşekkür ederim, bir dahaki tasarımlarımda dediklerinizin hepsini dikkate alacağım.

Ortadaki yazı fazla büyük olmuş.

Arkadaşlar, ortadaki yazı büyük olmuş diyorsunuz fakat fotoğraflar belirttiğim gibi telefon duvar kağıdı, bilgisayar duvar kağıtları için yapılıyor.
GD9WEr.png

Gördüğünüz gibi, yazıları küçülttüğüm takdir de bu sefer tasarım kötü durmayacak mıdır?

Arkadaşlar, ortadaki yazı büyük olmuş diyorsunuz fakat fotoğraflar belirttiğim gibi telefon duvar kağıdı, bilgisayar duvar kağıtları için yapılıyor.
GD9WEr.png

Gördüğünüz gibi, yazıları küçülttüğüm takdir de bu sefer tasarım kötü durmayacak mıdır?
Nasıl duracağı ne kadar küçülttüğüne bağlı. 8pt civarı düşür öyle dene.

Bilgisayara olmaaaz. Ek olarak bilgisayar içinde yap. Ayrıca yazı stillerinde değişikliğe git <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl