aniltr_
motd mu demek istedin anlamadımda :Dbungeeme rgb moth koyamıyorum/çalışmıyor nasıl yapabilirim
aniltr_
bungee sunucunun plugin klasörünedoğrusunu unuttum ama galiba o işte şu server listte sunucu isminin altında yazan yazı varya
Rangna13
bungee göremedim ama burdabungee sunucunun plugin klasörüne
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentiyi yükle ve istediğin gibi motd düzenle
ByVoxar
bungeecord eskide kaldı velocity terci hedebilirsinizbungee göremedim ama burda
aniltr_
aynı placeholderlar çalışıyor olmalı.velocity kuruyomda bungeede %bungee_total% kullanıyodum bu velocity de nasıl olcak pek çözemedim
aniltr_
çalışıyor çalışıyor merak etme hem bir tane placeholder için koca sunucuyu çöpe atmak demek velocitye geçmemek :D%bungee_total% bungeecord olmadan çalışmaz galiba
Rangna13
Tüm herşeyimi taşıdım velocitye şimdi rgb li motd çalışıtmı extra plugin kurayımmıçalışıyor çalışıyor merak etme hem bir tane placeholder için koca sunucuyu çöpe atmak demek velocitye geçmemek :D
ByVoxar
Tüm herşeyimi taşıdım velocitye şimdi rgb li motd çalışıtmı extra plugin kurayımmı
aniltr_
Tabi kurmalısın attığım eklenti vardı onu kurTüm herşeyimi taşıdım velocitye şimdi rgb li motd çalışıtmı extra plugin kurayımmı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!