miosett
motds=[
{
icon=random
line1="<yellow>server<white>| Kaliteli bir macera. [&fv1.0&7]"
line2="&e⌁ &fYENI! &7Sunucu aktif edildi. &e⌁"
# Hover text burada başlıyor
hover=[
"&e✦ Hoş Geldin Maceracı!",
"&aDiscord: &fdiscord.gg/server",
"&bMağaza: &fshop.server.net",
"&dSürüm: &f1.21.1",
"&7&oİyi oyunlar dileriz!"
]
}
]
hocam yapıştırıp kaydediyorum. minimotd reload dan sonra eski haline geliyor değişen bişey yokMiniMOTD eklentisini kullanabilirsiniz örneğin main.conf dosyasını şu şekilde ayarlayabilirsiniz
]
Kod:motds=[ { icon=random line1="<yellow>server<white>| Kaliteli bir macera. [&fv1.0&7]" line2="&e⌁ &fYENI! &7Sunucu aktif edildi. &e⌁" # Hover text burada başlıyor hover=[ "&e✦ Hoş Geldin Maceracı!", "&aDiscord: &fdiscord.gg/server", "&bMağaza: &fshop.server.net", "&dSürüm: &f1.21.1", "&7&oİyi oyunlar dileriz!" ] } ]
miosett
ServerListPlus eklentisindeki Hover özelliği sizde calismiyor muhocam yapıştırıp kaydediyorum. minimotd reload dan sonra eski haline geliyor değişen bişey yok
Simdi onu denedim oda olmuyor hocam. hover seçeneğine yazmadığım kalmadı olmuyorServerListPlus eklentisindeki Hover özelliği sizde calismiyor mu
protolib ile çözdüm hocam protolib lazımmış.ServerListPlus eklentisindeki Hover özelliği sizde calismiyor mu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!