Çözüldü MOTD Gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunusbaba12

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Selamlar Herkese Benim Serverime Bir Kaç Gün Bot Saldırısı Felan Oldu. Rabisuya Bildirdik AuthMe Plugininde Sanırım Ayarlamalar Yaptılar, Sonrasında İse MOTD Gözükmemeye Başladı Ondan Önce Hep Gözüküyordu Rabisuya Tekrar Bildirdim Ve Rabisu AuthMe Pluginini Güncellemi İstiyor ? Sizce Ne Yapmalıyım? MOTD İle AuthMenin Arasında Ne Alaka Var? Yardımcı Olursanız Sevinirm :)

AuthMe'nin AntiBotService'ini açtılarsa, ki yaptıkları büyük ihtimalle odur bot saldırısı olduysa, AuthMe motd'yi değiştiriyor kendisi, sürümü eski kaldıysa pluginde, spigot API'nın değişmesi sebebiyle sıkıntılar çıkabilir. AuthMe aynı zamanda bazı ülkeleri yasaklıyor yada sadece tek bir ülkeye izin veriyorsada motd'yi değiştirir.

Güncellemek sorunu çözebilir, denemekten zarar gelmek.

Anlıyorum Peki Yapmam Gereken Şey AuthMe Pluginin Güncel Jar Dosyası İle Eski Jar Dosaysınımı Değiştirmekmi? Klasörün Aynı Kalması Gerekli Değilmi? Ayarların Kalması İçin? Rica Etsem Birde Güncell Versiyon Linkini Atarmısn?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sadece jar'ı değiştiriceksin dosyayı ellemiceksin, hatta ben senin yerinde olsam dosyanın bir kopyasını indirir ve saklarım bir şey olmasına karşı.

kardeş Imperialswagın dediği gibi yap olmaz isen oyunncları uyarıp authme pluginini tekrar yükle

Kod:
on server list ping:
    set motd to "Sunucu MOTD"
Bu Skript ile sunucunuzun MOTD'unu ayarlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl