Tanıtım MoreTP | Gelişmiş Işınlanma Eklentisi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark Lord

Work hard in silence, let success be the noise.
Elmaslar
836
Discord İzni
1572074357708.png

MoreTP
Işınlanmaya Gidelim!
MoreTP, bir üst düzey ışınlanma eklentisidir, ancak bu eklenti sayesinde warp da oluşturabilirsiniz, warpların adını değiştirebilirsiniz, hatta birine dahi bile ışınlanabilirsiniz. İsterseniz warplara ücret koyabilirsiniz, mesela ben bir oyuncuyum ve hammadde adlı warpa gitmek istiyorum. Bunun için 50$ ödeyeceğim. Tabii bu otomatik olarak olmuyor, özel olarak ayarlayabilirsiniz. Burada daha fazla anlatılabilecek bir şey yok, bir sonraki bölümümüze geçelim. :)

1572074765708.png

Komutlar Ve İzinler

Komutlar​
İzinler​
Açıklamalar​
/tpa (oyuncu ismi)moretp.tpaBir oyuncuya ışınlanma isteği atarsınız.
/tp (oyuncu ismi)moretp.tpBir oyuncuya direkt olarak ışınlanırsınız.
/tphere (oyuncu ismi)moretp.tpahereBir oyuncuyu direkt olarak kendinize ışınlarsınız.
/tpahere (oyuncu ismi)moretp.tphereBir oyuncuyu kendinize ışınlanmak için izin istersiniz.
/tptogglemoretp.tptoggleIşınlanma ayarlarınızı açıp, kapatırsınız.
/setwarp (oluşturacağınız warp ismi)moretp.warp.setBir warp oluşturup, ismini belirlersiniz.
/delwarp (warpın ismi)moretp.warp.delOluşturulmuş bir warpı silmeye yarar.
/tpacceptmoretp.acceptIşınlanma isteğini kabul eder.
/tpdenymoretp.denyIşınlanma isteğini reddeder.
/moretp signmoretp.sign
Rastgele bir koordinata tabela koyar, sohbette o koordinat çıkar ve gidip o tabelayı bulmaya çalışırsınız. Eğer bulursanız bir hediye kazanırsınız.​

1572075486791.png

Eklenti ile alakalı videoya gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayınız.

Eklentiyi indirmek için ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayınız.

Sevgili MCTR üyeleri, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Anlayamadığınız bir yer olduysa yorumlarda yazmayı unutmayın.
Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.​

Son düzenleme:
Yeni nesil sunucular için ideal bir eklenti olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda bu eklentinin en güzel özelliklerinden birisi ise Minecraft'ın 1.8 ile 1.14.4 sürümüne destek vermesidir. Bunun yanı sıra bu efsane ışınlanma eklentisini oldukça güzel tanıtmışsın. Emeğine ve kalemine sağlık! <3

Konuyu beğendim ve anlatım başarılı ancak varolan bir konuyu tekrar açmak olumlu olmayabilir.
Konu

başarılı bir eklenti olmuş

Gerçekten Gelişmiş & Güzel Bir Eklenti Tanıtmanda iyi Olmuş

Böyle bir eklenti arıyordum teşekkürler.

Başlıkta dediğiniz gibi gelişmiş güzel bir ışınlanma eklentisine benziyor efektleri beğendim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl