Bulundu MoreFish plugini türkçeleştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.132
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vortex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Beyler MoreFish Diye Bir Plugin Var Bunu Türkçeleştirirmisiniz Yani Balıklar İngilizce Yazıyor Bunları Türkçe Yaparmısınız Mesela Hamsi Felan Yaparsanız Mutlu Olurum Ve Son Bir İsteğim Daha Olucak 1.11.2 İçin Elitra Var Ya Onun Renklisini Yaparmısınız Yaparsanız Güzel Olur İyi Forumlar

Morefishi bilmiyorum da kardeş. Elitra'nın renklisi olmaz çünkü o texturepack ile oluyor.

Ben yapamam onu.

tamam kardeşim saol[DOUBLEPOST=1495387726,1495385614][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Yardım Edicek Yok mu

Eklentinin dil dosyalarını atarsanız yardımcı olabiliriz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burası ikisinide yaparsanız çok sevinirim[DOUBLEPOST=1495457859,1495457771][/DOUBLEPOST]
peki elitrayı nasıl yaparım ondan anlarmısınız
Dosya.tc ye değilde hastebin.com'a atınız.
Ayrıca elytra renklendirmesini bilmiyorum ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklenti işinize yarayabilir.
NOT: Eklenti ücretlidir.

buyrun.
çok teşekkür ederim adamsın 1 isteğim daha olucak kusuru bakma ama bir plugin isticem veya skript ikisinde birisi mesela server kalabalıkken tek 1 kişi uyuyunca sabah olabilsin ve yatan kişinin ismi gözüksün yanında uyandır olsun yani onu uyandırabilsin böyle birşey yaparsanız çok güzel olur

çok teşekkür ederim adamsın 1 isteğim daha olucak kusuru bakma ama bir plugin isticem veya skript ikisinde birisi mesela server kalabalıkken tek 1 kişi uyuyunca sabah olabilsin ve yatan kişinin ismi gözüksün yanında uyandır olsun yani onu uyandırabilsin böyle birşey yaparsanız çok güzel olur
Malesef o kadar bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl